De Webcam Inschakelen Op Een Dell Laptop

Inhoudsopgave:

De Webcam Inschakelen Op Een Dell Laptop
De Webcam Inschakelen Op Een Dell Laptop

Video: De Webcam Inschakelen Op Een Dell Laptop

Video: De Webcam Inschakelen Op Een Dell Laptop
Video: Fix Webcam/Camera Not Working on Dell Computer 2024, April
Anonim

Veel moderne mobiele computers hebben ingebouwde webcamera's. Om dit apparaat met succes te gebruiken, moet u de juiste stuurprogramma's installeren en de instellingen configureren.

De webcam inschakelen op een Dell laptop
De webcam inschakelen op een Dell laptop

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - Driver Pack-oplossing.

instructies:

Stap 1

Zet de mobiele computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Maak verbinding met internet en ga naar www.dell.ru. Selecteer het menu Ondersteuning en stuurprogramma's onder de categorie Home.

Stap 2

Open de pagina Drivers en downloads. Vink het vakje aan naast Selecteren uit alle Dell-producten. En klik op de knop "Doorgaan". Selecteer op de nieuwe pagina "Laptops".

Stap 3

Specificeer de laptopserie en selecteer het model dat u gebruikt. Zoek nu het driverpakket voor uw moederbord en webcam. Download de voorgestelde bestanden. U kunt ook de zoekbalk gebruiken om snel naar de gewenste productcategorie te navigeren.

Stap 4

Installeer de stuurprogramma's voor de camera door het gewenste exe-bestand uit te voeren. Selecteer het programma dat nodig is om met dit apparaat te werken. Gebruik alleen de versie van het hulpprogramma die is getest in het geïnstalleerde besturingssysteem.

Stap 5

Open Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat de webcam is ingeschakeld. Als dit apparaat niet actief is, klikt u met de rechtermuisknop op de naam en selecteert u "Inschakelen".

Stap 6

Druk op de gewenste toetsencombinatie om de webcambediening te activeren. Meestal moet u op de Fn-toets en een van de knoppen in de F1-F12-rij drukken. Voer het geïnstalleerde programma uit en controleer de werking van het apparaat.

Stap 7

Als u de stuurprogramma's die u nodig hebt niet op de officiële website kunt vinden, gebruikt u het Driver Pack Solution-programma. Nadat het is gestart, wacht u even totdat de scan van de geïnstalleerde hardware is voltooid.

Stap 8

Vink de vakjes aan naast de webcamgerelateerde bestandspakketten. Klik op de knop Geselecteerd instellen. Start de mobiele computer opnieuw op nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd. Voer het programma uit dat is ontworpen om de webcam te configureren. Stel de gewenste bedrijfsmodi van het apparaat in.

Aanbevolen: