Hoe Breng Ik Mijn Computer Naar Het Bureaublad In Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Ik Mijn Computer Naar Het Bureaublad In Windows 10
Hoe Breng Ik Mijn Computer Naar Het Bureaublad In Windows 10

Video: Hoe Breng Ik Mijn Computer Naar Het Bureaublad In Windows 10

Video: Hoe Gmail snelkoppeling op het bureaublad te maken 2022, November
Anonim

Wanneer gebruikers het bekende My Computer-pictogram niet op de gebruikelijke plaats zien, voelen ze zich ongemakkelijk en hebben ze een onweerstaanbare wens om het op het beeldscherm weer te geven, zodat het altijd bij de hand is.

Hoe breng ik mijn computer naar het bureaublad in Windows 10
Hoe breng ik mijn computer naar het bureaublad in Windows 10

Standaard is er geen snelkoppeling "mijn computer" op het bureaublad voor Windows 10, maar door eenvoudige acties uit te voeren, is het niet moeilijk om dit vertrouwde pictogram op zijn rechtmatige plaats te vinden. Dus hoe doe je dit in een nieuwe versie van het besturingssysteem?

In feite is alles eenvoudig en is er niets moeilijks om het pictogram "mijn computer" op zijn gebruikelijke plaats terug te brengen. Als nostalgie zijn tol eist, is er een mogelijkheid om terug te keren naar de vorige ervaring met het werken met ramen. Alleen hiervoor is het nodig om verschillende acties uit te voeren om het gewenste resultaat te bereiken, en dit kan op twee manieren.

Maak een snelkoppeling naar "deze computer"

Als u de pictogrammen Deze computer, het Configuratiescherm en de Prullenbak of een aangepast mappictogram wilt toevoegen aan uw Windows 10-bureaublad, moet u het volgende doen. Eerst moet u op het bureaublad klikken en het venster "personalisatie" openen.

Selecteer daarna "thema's" aan de linkerkant van het venster dat wordt geopend en vervolgens kunt u de benodigde instellingen voor de bureaubladpictogrammen instellen in de "gerelateerde parameters". Om dit te doen, moet u naar de gewenste "instellingen voor bureaubladpictogrammen" gaan. Daar moet u de vakjes aanvinken voor de pictogrammen die moeten worden weergegeven op het "bureaublad" -oppervlak.

De pictogrammen zijn te zien in het resultaat wanneer op de knop "Toepassen" wordt gedrukt.

De opdrachtregel gebruiken

Voor meer ervaren gebruikers lijkt deze methode handiger. Deze methode is ook geschikt als de zogenaamde "ventilatieopeningen" niet zijn geactiveerd. In dit geval moet u de opdrachtregel bellen door gelijktijdig op de sneltoets te drukken met de afbeelding van het "windows" -logo en de letter r. In het veld na het opschrift "Open" wordt de volgende tekst ingevoerd: "Rundll32 shell32.dll, Control_RunDLL desk.cpl,, 5," en "ok" wordt ingedrukt om te bevestigen. Als u deze code uitvoert, wordt het gedeelte Normale bureaubladpictogrammen weergeven of verbergen geopend. Verder worden dezelfde stappen voor het instellen van de vlaggen uitgevoerd als hierboven gegeven. Je kunt ook "deze computer" hernoemen naar de warmere en meer buis "mijn computer" door simpelweg met de rechtermuisknop te klikken en "hernoemen" te kiezen. Als je weet wat en waar je het moet openen, zal het vrij eenvoudig zijn om je favoriete "mijn computer"-pictogram weer te geven, in feite duurt het maar een paar minuten om terug te keren naar je normale levensstijl. Windows heeft zijn gebruikers altijd verrast met nieuwe innovaties, en niet altijd plezierige. Nu kunt u vrij door de bestanden navigeren, maar met of zonder het pictogram "mijn computer" - dit is aan de gebruiker.

Populair per onderwerp