Moet Ik Ios 12 Installeren?

Inhoudsopgave:

Moet Ik Ios 12 Installeren?
Moet Ik Ios 12 Installeren?

Video: Moet Ik Ios 12 Installeren?

Video: Install iOS 12 - How To Update iOS 12 iPhone, iPad, iPod touch 2022, November
Anonim

Nieuw is niet altijd goed. Een bijgewerkt besturingssysteem kan het apparaat beschadigen en veel functies werken helemaal niet meer. En hier moet de vraag worden gesteld, is het de moeite waard om te updaten naar de nieuwe iOS 12?

Moet ik ios 12 installeren?
Moet ik ios 12 installeren?

Wat is er nieuw

Bij de presentatie beloofde Apple prestatie- en optimalisatieproblemen in de nieuwe iOS 12-bèta op te lossen. Het bedrijf hield zijn belofte, de iPhone begon onmiddellijk te reageren op commando's en werd minder snel ontladen.

Naast het oplossen van problemen met de vorige versie, heeft Apple ook de "iBook"-app verbeterd (die in de nieuwe app is omgedoopt tot "Boek"). De interface is bijgewerkt in de elektronische bibliotheek en er is een "nacht"-modus toegevoegd.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De notificatie-interface is nog gebruiksvriendelijker geworden. Nu zijn alle ontvangen meldingen gegroepeerd in "bundels", zodat de gebruiker er gemakkelijk mee kan communiceren.

Beeld
Beeld

Van de kleine wijzigingen is het vermeldenswaard dat een volledig gewijzigde set achtergronden standaard aan het apparaat is toegevoegd. De Weer-app geeft nu meer details weer. Er is een nieuwe tool toegevoegd met de naam "Schermtijd", waarmee je kunt zien hoeveel tijd je aan de gadget hebt besteed. Gedetailleerde statistieken over het gebruik van de batterijlading door verschillende programma's zijn beschikbaar gekomen.

Nadelen van iOS 12

Apple-ontwikkelaars hebben 5s- en SE-apparaten toegestaan ​​om te upgraden naar het nieuwe iOS 12. Hun kleine schermvergroting is echter niet berekend. Dit leidt tot constante "congressen" van de tekst, hun overlap en, in het algemeen, het gebrek aan gelegenheid om ermee te werken. Dit probleem is aanwezig in de AppStore-applicatie en op sommige sites.

Beeld
Beeld

Veel widgets hebben hetzelfde probleem. Het verste voorbeeld is de knop voor het toevoegen van een nieuw tabblad in de Safari-browser, die niet in het midden zit.

Beeld
Beeld

Dit probleem is niet meer waargenomen sinds de iPhone 6, 6 plus, 6s en nieuwer.

Een soortgelijk probleem werd gevonden in iOS 10, maar Apple vond het probleem snel en repareerde het. Apple is op de hoogte van dit probleem in de nieuwe versie en heeft het opgelost. Hoogstwaarschijnlijk zal het probleem snel worden opgelost.

Moet je je iPhone 5s en 5se upgraden naar iOS 12?

iPhone 5s en SE zijn vrij oude modellen die in 2012 zijn uitgebracht. De ontwikkelaar stelde vaak voor dat gebruikers upgraden naar iOS 10, wat verrassend genoeg goed werkte en functioneerde op het apparaat. Hier kon iOS 11 echter niet op bogen. Voortdurend bevriezen en veel tekortkomingen hebben, verbruikte het nieuwe besturingssysteem destijds veel stroom, waardoor het apparaat constant moest worden opgeladen.

De situatie met iOS 12 is compleet anders. Alle nadelen met stroomverbruik en optimalisatie zijn verholpen, integendeel, optimalisatie is toegenomen, het nieuwe OS werkt weer zoals het hoort. Het wordt aanbevolen om een ​​besturingssysteem vóór iOS 12 te installeren.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp