Computerprestaties Optimaliseren

Computerprestaties Optimaliseren
Computerprestaties Optimaliseren

Video: Computerprestaties Optimaliseren

Video: Computerprestaties Optimaliseren
Video: Optimaliseren van harde schijven in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen van ons is de eigenaar van een krachtige machine die soepel kan draaien en moderne games kan 'trekken' die zijn ontworpen voor productievere computers. Het is natuurlijk het beste om naar een elektronicawinkel te gaan en je hardware te veranderen, maar niet iedereen is klaar voor zo'n verandering.

Computerprestaties optimaliseren
Computerprestaties optimaliseren

De beste uitweg uit deze situatie is om uw computer zelf te optimaliseren. Om aan de slag te gaan, moet je een aantal specifieke acties uitvoeren:

  • Verwijder eerst eventuele onnodige rommel van uw computer. Lang verlaten games, ongebruikte snelkoppelingen, oude films en foto's. De overvloed aan verschillende objecten op de desktop verbruikt behoorlijk wat systeembronnen.
  • Het wisselbestand is de vrije ruimte waar het systeem bestanden kopieert. Als er niet genoeg ruimte is, begint het systeem te "hangen". Het is de moeite waard om het wisselbestand te vergroten.
  • Tijdig onderhoud van uw computer is essentieel om de stabiliteit en werking ervan te behouden. Voer een volledige virusscan uit en defragmenteer uw harde schijf - dit zal uw computer helpen om dingen op een rijtje te krijgen.

Na het uitvoeren van deze lastige acties, kun je "zware artillerie" lanceren in de vorm van programma's die je "hardware" helpen optimaliseren.

Game Booster is een hulpprogramma dat het besturingssysteem vakkundig aanpast voor specifieke games naar keuze. Het is zo slim dat het zelfs informeert over de status van de stuurprogramma's en ook links biedt waar u nieuwe versies ervan kunt downloaden.

AusLogics BoostSpeed is een programma dat is ontworpen om systeemfouten te herstellen. Met zijn hulp zal de snelheid van de computer aanzienlijk worden verhoogd. Er is een soortgelijk programma - My Faster PC, dat u ook als redder in nood zal dienen als uw computer "buggy" is.

Er zijn programma's die niet kunnen worden verwijderd zoals we gewend zijn. In dit geval moet u de uninstaller gebruiken - een hulpprogramma om iets te verwijderen dat op geen enkele manier kan worden verwijderd. AppTrap is een eenvoudig en duidelijk programma dat u kopzorgen zal besparen.

De lijst met programma's kan lang worden opgesomd, omdat er een grote verscheidenheid aan is, maar ze hebben dezelfde functies.

Zorg goed voor uw computer, start hem niet op en hij zal u lang van dienst zijn.

Aanbevolen: