Hoe Verborgen Mappen In Windows 10 In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Mappen In Windows 10 In Te Schakelen
Hoe Verborgen Mappen In Windows 10 In Te Schakelen

Video: Hoe Verborgen Mappen In Windows 10 In Te Schakelen

Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2022, December
Anonim

Met de release van Windows 10 zijn er veel innovaties. Gebruikers die gewend zijn aan eerdere versies, begrijpen niet altijd hoe ze aanpassingen moeten maken. er is hier geen bekende interface. Maar in werkelijkheid is alles in Windows 10 veel eenvoudiger dan het lijkt. Laten we vervolgens eens kijken hoe u de weergave van verborgen mappen en bestanden kunt inschakelen.

Verborgen mappen
Verborgen mappen

Verborgen mappen weergeven

In elke versie van Windows, waaronder tientallen, zijn er veel systeemmappen en -bestanden, waarvan sommige voor onze ogen verborgen zijn. Maar het gebeurt dat er een dringende behoefte is om dergelijke mappen te zien. En als je zo'n behoefte hebt, kan dat op verschillende manieren. Laten we de meest voorkomende presenteren.

De eerste manier is de snelste

Om de functie van het weergeven van verborgen mappen in te schakelen, moet u de verkenner openen, u kunt ook naar een map of station "C" of "D" gaan. Dit gebeurt het snelst als u op de toetscombinatie Windows + E drukt. Dit opent "Deze computer".

Vervolgens moet u het item "Bekijken" in het hoofdmenu selecteren. Daarna moet je het submenu "Toon of verberg" vinden en het item "Verborgen items" daarin aanvinken.

Na deze stappen zijn alle verborgen mappen beschikbaar voor weergave. Voor de duidelijkheid, het zijn deze mappen die verborgen zijn, ze zullen een doorschijnende achtergrond hebben.

Beeld
Beeld

De tweede manier - kost wat meer tijd

De tweede methode wordt iets minder vaak gebruikt, maar verdient ook de aandacht. Open hiervoor het "Configuratiescherm". De eenvoudigste manier om dit te doen, is door op de knop "Start" onderaan en links op het scherm te klikken. Zoek en selecteer vervolgens in het contextmenu "Configuratiescherm".

Beeld
Beeld

Nadat u het "Configuratiescherm" hebt geopend, selecteert u in het item "Beeld", dat zich rechtsboven bevindt, de regel "Grote pictogrammen". Wanneer de weergave van het "Configuratiescherm" wordt gewijzigd, verschijnen er nieuwe pictogrammen, waaronder het nodig is om "Verkenneropties" te vinden, ook mogelijk de naam "Mapopties".

Beeld
Beeld

Daarna wordt een venster geopend waarin u naar het tabblad "Beeld" moet gaan. Op dit tabblad krijgt de patiënt de keuze uit allerlei parameters. We zijn geïnteresseerd in de categorie "Aanvullende parameters", waarin de items moeten worden gevonden:

  • "Beveiligde systeembestanden verbergen (aanbevolen)" - vink dit vakje aan.
  • "Verborgen bestanden en mappen" - hier moet u overschakelen naar het item "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven".
Beeld
Beeld

Nu blijft het om op de knop "Toepassen" te klikken en alle geopende vensters te sluiten. Als gevolg hiervan kunt u alle verborgen mappen op uw computer zien en deze vrij invoeren.

Populair per onderwerp