Hoe Windows Script Host In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Script Host In Te Schakelen
Hoe Windows Script Host In Te Schakelen

Video: Hoe Windows Script Host In Te Schakelen

Video: Hoe Windows Script Host In Te Schakelen
Video: Windows 10: Windows Script Host abschalten 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem staat bekend om zijn ongebruikelijke en vaak onbegrijpelijke bugs. Bijvoorbeeld, wat de gebruiker kan worden verteld door de fout Deze computer heeft de toegang tot de Windows Script Host uitgeschakeld. Neem contact op met uw systeembeheerder”? Er is echter ook een oplossing voor dit probleem.

Hoe Windows Script Host in te schakelen
Hoe Windows Script Host in te schakelen

Noodzakelijk

Beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Start Register-editor. Om dit te doen, voert u de opdracht regedit in het vak Uitvoeren in het hoofdmenu Start in. Druk op enter voor de opdracht om de Register-editor te starten. In de regel moeten opdrachten in het register van een pc nauwkeurig en zonder fouten worden ingevoerd.

Stap 2

Het venster Register-editor is verdeeld in twee gebieden: aan de linkerkant wordt de structuur van de hoofdsysteemsecties weergegeven en aan de rechterkant hun inhoud. U moet het gedeelte HKEY_LOCAL_MACHINE vinden en uitbreiden. Dan - de SOFTWARE-map, Microsoft, Windows en Script Host erin, selecteer vervolgens de map Instellingen om de inhoud ervan aan de rechterkant van het editorvenster weer te geven.

Stap 3

Zoek de parameter Ingeschakeld. Als een dergelijke parameter niet bestaat, maakt u een nieuwe tekenreeksparameter met de naam Enabled. Stel de waarde in op 0 (het programma converteert nul automatisch naar een combinatie van tekens zoals 0x00000001 - dit is normaal) en druk op enter. Sluit de Register-editor. Probeer opnieuw de stappen die hebben geleid tot de scriptserverfout om te zien of het werkte. De fout mag niet opnieuw optreden.

Aanbevolen: