Een Bestand Opnieuw Formatteren

Inhoudsopgave:

Een Bestand Opnieuw Formatteren
Een Bestand Opnieuw Formatteren

Video: Een Bestand Opnieuw Formatteren

Video: Een Bestand Opnieuw Formatteren
Video: Mijn windows laptop formatteren en volledig opnieuw herinstalleren. 2024, Mei
Anonim

Het opnieuw formatteren van het pdf-bestand wordt gebruikt om de weergave-indeling van het document te wijzigen. De voorwaarden voor herformattering omvatten de verplichte inachtneming van de schaal van het document, terwijl in het document tekens of symbolen niet mogen verdwijnen. Het herformatteringsproces kan worden gedaan met behulp van een pdf-bestandseditor.

Een bestand opnieuw formatteren
Een bestand opnieuw formatteren

Noodzakelijk

Acrobat Reader-software

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het converteren van het bestand, moet het formaat van het werkgebied worden aangepast aan de grootte van het handheld-apparaat. Klik hiervoor met de linkermuisknop op het minimalisatie-element van het documentvenster. Tegelijkertijd is het algemene beeld met 50% afgenomen. Stel in het veld "Schaal" de waarde in op 100%.

Stap 2

Klik op het menu Beeld - selecteer Opnieuw formatteren.

Stap 3

De inhoud van het gehele document dat u opent, wordt opnieuw opgemaakt zodat het precies in het documentvenster past. Hierna kunt u elke regel lezen zonder de horizontale schuifbalk te gebruiken.

Stap 4

Meestal verschuiven sommige navigatie-elementen na het opnieuw formatteren: pagina-opmaak, voetnoten, enz. Ze kunnen niet op hun juiste plaats worden geïnstalleerd.

Stap 5

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van inzoomen in dit document. Wijzig de veldwaarde "Schaal" van 100% in 400%. Blader door het document om te zien hoe de tekst opnieuw is opgemaakt. Het is vermeldenswaard dat u de schuifbalk niet hoeft te gebruiken om de hele regel te bekijken.

Stap 6

Als, wanneer u de schaal van het document wijzigt, er een gedeeltelijk verlies van gegevens is, namelijk die welke in grote letters zijn gemaakt, moet u de schaal verkleinen voor het uiterlijk van de ontbrekende elementen van het document.

Stap 7

Als u klaar bent met het bekijken van de tekst van het opnieuw opgemaakte document, herstelt u het Acrobat Reader-documentvenster. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de knop Aan pagina aanpassen op de hoofdwerkbalk.

Aanbevolen: