Onderdelen Installeren In In

Inhoudsopgave:

Onderdelen Installeren In In
Onderdelen Installeren In In

Video: Onderdelen Installeren In In

Video: Installatievideo hoe je zelf een GROHE Red 3-in-1 kokend heet water kraan kan installeren 2022, December
Anonim

Componenten zijn verschillende elementen van het besturingssysteem die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren. Onderdelen van het Windows-besturingssysteem worden geleverd door Microsoft. Ze kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd.

Onderdelen installeren in 2017 in
Onderdelen installeren in 2017 in

instructies:

Stap 1

Configureer uw besturingssysteem om onderdelen automatisch te downloaden en te installeren. Ze worden uitgebracht als speciale updates. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Automatische updates". Geef het juiste instellingenitem op. De optie "Updates automatisch downloaden" is in eerste instantie actief. U kunt er ook voor kiezen om updatecomponenten handmatig te installeren of het downloaden ervan helemaal uit te schakelen.

Stap 2

Zorg ervoor dat je een actieve internetverbinding hebt, anders kunnen updates niet worden gedownload. Let op de rechterbenedenhoek van het scherm, waar het pictogram de vorm van een geel uitroepteken of een wereldbol moet hebben. Klik erop en wacht tot het systeem alle beschikbare updates heeft gecontroleerd. Selecteer in de lijst die verschijnt de componenten die je nodig hebt en klik op "Downloaden". Het systeem zal de updates automatisch downloaden.

Stap 3

Start je computer opnieuw op. Het systeem sluit de hele applicatie en begint met het installeren van de gedownloade componenten. Schakel tijdens dit proces de computer niet uit, omdat dit tot verschillende storingen kan leiden. Meestal is de installatie snel genoeg gedaan, waarna de computer opnieuw opstart.

Stap 4

Ga naar Microsoft om de gewenste updates handmatig te installeren. Hier kunt u componenten downloaden voor verschillende toepassingen zoals de Office-suite, Internet Explorer en andere, evenals de nieuwste stuurprogramma's en systeembeveiligingsupdates.

Populair per onderwerp