Hoe Kan Ik Mijn Computerpictogram Op Het Bureaublad Weergeven In Windows 10

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Ik Mijn Computerpictogram Op Het Bureaublad Weergeven In Windows 10
Hoe Kan Ik Mijn Computerpictogram Op Het Bureaublad Weergeven In Windows 10

Video: Hoe Kan Ik Mijn Computerpictogram Op Het Bureaublad Weergeven In Windows 10

Video: Windows 10 - bureaublad organiseren 2022, December
Anonim

Veel gebruikers stellen vragen over hoe ze "Deze computer" naar de hoofdwerkruimte in de Windows 10-versie kunnen brengen. Dit komt doordat dit icoon niet standaard is.

Hoe kan ik mijn computerpictogram op het bureaublad weergeven in Windows 10
Hoe kan ik mijn computerpictogram op het bureaublad weergeven in Windows 10

Badges inschakelen via personalisatie

In OS Win 10 is er een bedieningspaneel met een standaard set functies om de belangrijkste bureaubladpictogrammen weer te geven (en deze omvatten de Prullenbak, Netwerk, Gebruikersmap, Computer, enz.) gelanceerd vanaf een iets andere plaats …

De meest standaard manier om de pictogrammen weer te geven en in het vereiste venster te komen, is door met de rechtermuisknop op een plaats op het bureaublad te klikken die niet door pictogrammen wordt ingenomen, daarop "Personalisatie" te selecteren en vervolgens "Thema's" te openen. Zoek in dit gedeelte naar "Verwante opties" en selecteer vervolgens "Pictogramopties bureaubladgebied".

Met behulp van dit item kan de gebruiker achterhalen en specificeren welke pictogrammen worden weergegeven en welke niet. Waaronder ook het icoon. "Mijn computer".

Universele manier

Er is ook zo'n methode die even goed geschikt is voor alle versies van het Windows-besturingssysteem die tegenwoordig bestaan. U moet het volgende doen:

  1. Ga naar het bedieningspaneel.
  2. Rijd de zoekopdracht in (deze bevindt zich rechtsboven) en selecteer de pictogrammen.
  3. Zoek het item "Standaardpictogrammen op het bureaublad verbergen of weergeven" (de naam van dit item kan enigszins verschillen, afhankelijk van de versie en build van het besturingssysteem).
  4. Open een speciaal venster waarin de opties voor pictogrammen op het bureaublad worden weergegeven.

Daarna hoeft u alleen nog die pictogrammen te selecteren die op het bureaublad moeten worden weergegeven.

Het register gebruiken

Een andere gebruikelijke manier waarop u het pictogram met de weergave "Deze computer" kunt terugsturen naar het werkgebied in Win 10, is door het register te gebruiken dat in het systeem beschikbaar is. Het is belangrijk om te onthouden dat het OS-register een soort zenuwstelsel is dat in een harmonieuze modus werkt. Als u iets verkeerd doet of de verkeerde functies wijzigt, kan dit verschillende gevolgen hebben - van een storing van het ene programma tot fatale fouten van het besturingssysteem zelf.

Dus om de weergave van alle benodigde systeempictogrammen op uw bureaublad mogelijk te maken, moet u de volgende stappen uitvoeren (en deze methode werkt alleen als de gebruiker zelf de functie van het in- en uitschakelen van de pictogrammen via het bedieningspaneel niet heeft gebruikt):

  1. Open het register en de bijbehorende editor (Win + R en voer vervolgens regedit in).
  2. Zoek de tak HCU \ Software en ga van daaruit langs het pad Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \, en dan - Explorer \ Advanced.
  3. Zoek in deze vertakking de DWORD 32-parameter met de naam HideIcons (als zo'n parameter niet bestaat, moet u deze maken).
  4. Stel de waarde "0" in voor de geselecteerde parameter.

Daarna hoeft u alleen nog uw computer opnieuw op te starten.

Populair per onderwerp