Hoe De Werkbalk Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werkbalk Te Verplaatsen
Hoe De Werkbalk Te Verplaatsen

Video: Hoe De Werkbalk Te Verplaatsen

Video: Hoe De Werkbalk Te Verplaatsen
Video: Werkbalk Verplaatsen 2024, Mei
Anonim

Werkbalken worden gebruikt om snelkoppelingen voor sommige opdrachten erop te plaatsen, die de gebruiker van het programma op elk moment kan gebruiken. Dergelijke panelen kunnen een aanzienlijk deel van uw werktijd besparen als u snelkoppelingen plaatst naar de opdrachten die u regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld de commando's "Open", "Opslaan", etc. Het verplaatsen van deze panelen biedt de meest geschikte positie bij het werken met documenten.

Hoe de werkbalk te verplaatsen
Hoe de werkbalk te verplaatsen

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-software

instructies:

Stap 1

Werkbalken worden niet alleen gebruikt in de MS Word-teksteditor, u kunt ook werkbalken gebruiken in elk ander product van de Microsoft Office-suite. Elk paneel in het programmavenster kan worden verplaatst of bewerkt. Bewegende panelen kunnen een groot pluspunt zijn: bij het werken met documenten op breedbeeldschermen is het het handigst om de panelen aan de zijkant te plaatsen (om verticale ruimte te besparen).

Stap 2

De werkbalk kan naar elk deel van het programmavenster worden verplaatst: helemaal naar boven, naar beneden, naar links of naar rechts. Je kunt hem ook niet aan de randen van het scherm bevestigen, maar vrij laten staan. Het paneel kan worden verplaatst wanneer de cursor het paneelverplaatsingselement grijpt: houd de linkermuisknop ingedrukt op de strook met de afbeelding van vier verticaal uitgelijnde stippen.

Stap 3

Het verplaatsen van een niet-vastgezette werkbalk wordt uitgevoerd door simpelweg het paneel te verplaatsen: door met de linkermuisknop op de titel van het paneel te haken en het naar een voor u geschikte plaats te slepen. Bij het verplaatsen van meerdere panelen kunnen ze worden verwisseld, afhankelijk van hun behoefte. Optioneel kunt u de pictogrammen voor meerdere panelen op één regel uitlijnen door meerdere panelen naast elkaar te plaatsen en de pictogrammen die u gaat gebruiken te bewerken.

Stap 4

Om pictogrammen van de werkbalk te verwijderen of toe te voegen, klikt u op het kleine driehoekje. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Knoppen toevoegen en verwijderen", klik vervolgens op het item met de naam van het bewerkte paneel en schakel enkele elementen uit die u niet gebruikt. Doe dit voor alle panelen in je teksteditor.

Stap 5

Om pictogrammen in één paneel te combineren, klikt u op het kleine driehoekje. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Toon knoppen op één regel", alle pictogrammen worden op één regel gerangschikt.

Aanbevolen: