Opname Inschakelen

Inhoudsopgave:

Opname Inschakelen
Opname Inschakelen

Video: Opname Inschakelen

Video: Opname Inschakelen
Video: Inschakelen van ReCoDrive koppeling 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er bij het maken van een beperkt account bepaalde problemen verbonden aan het schrijven van bestanden naar verwisselbare schijven. Het opnameprobleem kan ook worden veroorzaakt door een defecte flashdrive of formatteringsproblemen.

Opname inschakelen
Opname inschakelen

Noodzakelijk

  • - USB-stick;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Als het probleem met het schrijven van bestanden alleen optreedt wanneer een gebruiker een computer met een beperkt account gebruikt, wijzig deze instelling dan door in te loggen op het besturingssysteem na opnieuw opstarten met een account met beheerdersrechten. Wijzig daarna de accountinstellingen zodat de functie voor het kopiëren van informatie naar verwisselbare schijven beschikbaar is voor een account met een handicap.

Stap 2

Pas de wijzigingen toe en sluit vervolgens alle vensters door op de knop OK te klikken. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren en meld u vervolgens met een beperkt account aan bij het besturingssysteem om een testkopie van bestanden naar een verwisselbare schijf uit te voeren.

Stap 3

Als de flashdrive tegen schrijven is beveiligd, controleer dan de locatie van de speciale schakelaar aan de zijkant, deze moet in de stand Ontgrendeld staan. Dit is meestal van toepassing op verwisselbare schijven die worden gebruikt in telefoons, camera's, iPods, enzovoort, bijvoorbeeld in SD- of MicroSD-geheugenkaarten.

Stap 4

Let ook op de positie van de schakelaar in de kaartlezer als je deze als adapter gebruikt voor het aansluiten van een apparaat, dit betreft voornamelijk adapters voor MicroSD, die in de vorm van een gewone SD-kaart zijn.

Stap 5

Als de flashkaart met een wachtwoord is beveiligd, ontgrendel deze dan in het apparaat waarin deze was vergrendeld, anders worden er waarschijnlijk geen bestanden naar geschreven. Als de opname erop beperkt is om andere redenen die u niet kent, formatteer deze dan. Het is het beste om dit niet te doen met behulp van standaard Windows-tools, maar om hulpprogramma's te downloaden en op uw computer te installeren die speciaal zijn ontwikkeld door de fabrikant van de schijf om schijffouten te formatteren en op te lossen.

Aanbevolen: