Hoe De Ontgrendelcode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontgrendelcode Te Achterhalen?
Hoe De Ontgrendelcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Ontgrendelcode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Ontgrendelcode Te Achterhalen?
Video: Hard Reset All Huawei 2019 | Remove Screen Lock/Pin/Pattern/Password/Finger Lock 2024, Mei
Anonim

Wanneer u vaak op internet loopt, loopt u waarschijnlijk een virus op. Voor het grootste deel zijn virussen niet in staat het besturingssysteem of de computer als geheel te beschadigen. Maar er zijn virussen die banners worden genoemd. Ze kunnen de computer blokkeren. En dan kun je het niet gebruiken. Maar dit probleem kan worden opgelost.

Hoe de ontgrendelcode te achterhalen?
Hoe de ontgrendelcode te achterhalen?

Noodzakelijk

Personal computer, internet

instructies:

Stap 1

Om uw computer snel te ontgrendelen, moet u een code invoeren. Momenteel bieden twee antivirusbedrijven codes om gratis banners te verwijderen: Dr. Web en Kaspersky. Om het te krijgen, moet u bepaalde stappen volgen. Vraag hulp aan vrienden die toegang hebben tot internet of gebruik de diensten van online salons. Hier zijn gelukkig geen problemen mee. Bijna elke gebruiker heeft tegenwoordig toegang tot internet. Ga naar de website, zorg ervoor dat de officiële, Dr. Web.

Stap 2

Voer in de adresbalk de link in waar u de ontgrendelingscode kunt krijgen: https://www.drweb.com/unlocker/index/. Dit is de link om de ontgrendelcode te krijgen. Doe dan een van de drie dingen. Ten eerste: voer de tekst in die bij de banner is geleverd. Ten tweede: voer het telefoonnummer in waar u wordt gevraagd een bepaald bedrag over te maken. Ten derde: zoek de banner tussen de afbeeldingen op de site

Stap 3

Als de ontgrendelingscode niet is ontvangen, gaat u naar de officiële website van Kaspersky Anti-Virus. Voer de link in de adresbalk in: https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Vul in het geopende venster het veld in waar u het telefoonnummer moet opgeven. Klik op het tabblad "Code ophalen"

Stap 4

Nadat je de code hebt ontvangen, voer je deze in op je computer. Ontgrendelen zal gebeuren. Stuur nooit geld naar oplichters. Zo ontvang je nooit een ontgrendelcode voor je computer. Als je een betaald bericht stuurt, krijg je er een soort extra betaald nieuwsabonnement voor terug, maar er zal geen code zijn, aangezien de oplichters aan het hele systeem hebben gedacht. Je kunt minstens duizend keer berichten sturen, maar de codes komen nog steeds niet.

Aanbevolen: