Geschiedenis Wissen

Inhoudsopgave:

Geschiedenis Wissen
Geschiedenis Wissen

Video: Geschiedenis Wissen

Video: Geschiedenis Wissen
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2024, April
Anonim

De geschiedenis van bezoeken aan websites door de gebruiker wordt constant door de browser bijgehouden, als de standaardinstellingen niet zijn gewijzigd na de installatie van dit programma. Het wordt zowel door de applicatie zelf gebruikt (bijvoorbeeld om het laden van reeds bezochte pagina's te versnellen) als door de gebruiker (bijvoorbeeld om een verloren website-adres te vinden). Als u om welke reden dan ook uw browsegeschiedenis wilt wissen, kan de browser van een fabrikant u deze optie bieden.

Geschiedenis wissen
Geschiedenis wissen

instructies:

Stap 1

Open het Opera-browsermenu als u de browsegeschiedenis wilt wissen. Klik in het gedeelte "Instellingen" op de regel "Persoonlijke gegevens verwijderen" en de browser opent een venster waarin de gedetailleerde opschoningsinstellingen zijn verborgen. Om ze te openen, klikt u op het label "Gedetailleerde instellingen" en vinkt u het vakje "Browsegeschiedenis wissen" aan. Klik vervolgens op de knop "OK" en de browser zal de geschiedenis verwijderen.

Stap 2

Selecteer het item "Opties" in het gedeelte "Extra" in het menu als u de geschiedenis wilt wissen die is opgeslagen door de Mozilla FireFox-browser. Ga naar het tabblad "Privacy" in het geopende venster en klik op de knop "Nu wissen". Onmiddellijke opschoning zal niet plaatsvinden, maar het venster "Persoonlijke gegevens verwijderen" wordt geopend, waarin u het veld "Bezoeklogboek" moet aanvinken. Pas na het klikken op de knop met het label "Nu verwijderen" in dit venster, begint de browser met het wissen van de geschiedenisrecords.

Stap 3

Start het instellingenvenster van Internet Explorer als u de browsegeschiedenis in deze browser wilt verwijderen. Open hiervoor het gedeelte Extra van het menu en selecteer Browsegeschiedenis verwijderen. Het instellingenvenster wordt geopend op het gewenste tabblad, waar u in het gedeelte "Journaal" op de knop "Geschiedenis verwijderen" moet klikken. De browser toont een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de bewerking te bevestigen - klik op de knop "Ja" en de geschiedenis wordt gewist.

Stap 4

Gebruik de sneltoets ctrl + shift + del als u de geschiedenis in de Google Chrome-browser wilt verwijderen. Deze toetsencombinatie dupliceert het item "Gegevens van bekeken documenten verwijderen", geplaatst in het gedeelte "Extra" van het browsermenu. Selecteer op de pagina die met deze opdracht wordt geopend de diepte van het opschonen van de geschiedenis in de vervolgkeuzelijst en vink het vakje "Browsegeschiedenis wissen" aan. Druk vervolgens op de knop "Verwijder gegevens over bekeken pagina's" en het proces van het wissen van de geschiedenis voor de opgegeven periode begint.

Stap 5

Vouw het gedeelte "Geschiedenis" uit als u de records van paginabezoeken in de Apple Safari-browser wilt opschonen. Selecteer het item "Geschiedenis wissen" en bevestig in het dialoogvenster dat verschijnt de opdracht door op de knop "Wissen" te drukken.

Aanbevolen: