Hoe Softkeys Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Softkeys Te Verwijderen
Hoe Softkeys Te Verwijderen

Video: Hoe Softkeys Te Verwijderen

Video: Hoe Softkeys Te Verwijderen
Video: How to install soft keys when navigation keys not working 2024, Mei
Anonim

Softkeys zijn de bovenste twee knoppen van het menu van uw mobiele telefoon. Vaak interfereren ze met de doorgang van games in de modus volledig scherm, dus er zijn speciale hulpprogramma's om ze te verwijderen.

Hoe softkeys te verwijderen
Hoe softkeys te verwijderen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om softkeys in een mobiele telefoon te verwijderen, gebruikt u speciaal ontwikkelde hulpprogramma's die specifiek geschikt zijn voor uw apparaatmodel. Ze zijn te vinden op speciale thematische sites en forums die gewijd zijn aan mobiele telefoons van een bepaalde fabrikant. Dergelijke programma's, die een actie volledig automatisch uitvoeren, zijn zeer zeldzaam. Hier wordt een computerkabel gebruikt om ze te gebruiken.

Stap 2

Om de softkeys in het spelmenu van de mobiele telefoon te verwijderen, moet u het applicatiebestand zelf bewerken. Pak het uit met een willekeurig programma dat voor u geschikt is en open de code met een gewone teksteditor, bijvoorbeeld Kladblok. Bewerk de gegevens volgens welk probleem voor u relevant is. Als u alleen de softkeys hoeft te verwijderen, probeer dan SetFullScree = True te gebruiken.

Stap 3

Als het constant verschijnende toetsenbord de gameplay verstoort, gebruik dan True voor Achtergrond, en hetzelfde voor FlipInsensitive, MIDlet-Touch-Support en ReverseSoftkeys. Stel in op False voor UseNativeTextButtons en UseNativeCommands”. Voer 400 in voor LGE-MIDlet-TargetLCD-Height en 240 voor LGE-MIDlet-TargetLCD-Width.

Stap 4

Sla de wijzigingen op, nadat u een kopie hebt gemaakt van de werkende configuratie, kopieer vervolgens het installatieprogramma naar uw mobiele apparaat en installeer het spel. Voer het uit na de installatie en controleer of het in dit geval uitbreidt naar volledig scherm.

Stap 5

Deze volgorde is vooral relevant voor de Samsung Star-lijn van mobiele telefoons, maar met vergelijkbare methoden kunt u de applicatieconfiguratiebestanden voor andere mobiele telefoons handmatig bewerken. Het wordt ook aanbevolen om informatie over dit onderwerp vooraf te lezen op de relevante sites en forums.

Aanbevolen: