Hoe Speel Je Samorost 2

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Samorost 2
Hoe Speel Je Samorost 2

Video: Hoe Speel Je Samorost 2

Video: Hoe Speel Je Samorost 2
Video: Samorost 2 walkthrough 2024, Mei
Anonim

Samorost 2 is een zoektochtspel dat het verhaal vertelt van een kleine kabouter wiens hond werd ontvoerd door buitenaardse wezens. Om zijn geliefde huisdier te redden, moet de kabouter zijn inheemse asteroïde verlaten, vele tests ondergaan en veilig naar huis terugkeren.

Hoe speel je Samorost 2
Hoe speel je Samorost 2

instructies:

Stap 1

Start het spel door je omgeving te verkennen. Tijdens deze klik op het hondenhok. Wacht tot de hond eruit rent en beveel de kabouter om in het raam te springen.

Stap 2

Zodra, als gevolg van een mislukte sprong (volgens de plot), de kabouter wordt gevangen door een gigantische plant, sleept u het kleine dier met de muis naar de tak die u vasthoudt. Zodra hij aan haar knaagt, is de held vrij. Ga daarna naar het kleine huis aan de rand van het niveau. Daarbinnen pak je een fles van de plank en duw je een vreemd wezen uit de pijp. Gebruik deze plug om het gat in de buis af te sluiten. Neem dan maanzaad, tap water en kook een slaapdrankje. Open de kraan in de ketel met het drankje om de lokale dieren te laten slapen en pak de voorhamer. Gebruik deze voorhamer om de robot te repareren en de kabouter zal de weg naar beneden openen.

Stap 3

Ga op de nieuwe locatie langs de pijp, sla houtluizen neer en verjaag vliegen. Zodra de vlieg bang wordt en op het web landt, spring je erop en vang je hem op en klim je vervolgens naar een nieuw niveau.

Stap 4

Zoek vervolgens het rattenhol en haal daar het T-stuk eruit, waarin je de koelkast aanzet. Zodra hij naar de zijkant rijdt, het rooster opent, haakt u het met een haak en opent u het. Stuur de kabouter naar beneden. Draai in de volgende ruimte alle kranen verticaal en open de kraan. Gooi vervolgens een muntje in de gleuf van de ontvanger en demonteer de eenheid die voor je is geopend. Geef de robot een moersleutel en vertrek terwijl hij bezig is het mechanisme in elkaar te zetten.

Stap 5

Nadat je met de alien de kamer bent binnengedrongen, speld je de worst op het gewei. Wanneer de hond de alien afleidt, druk je op de knop op zijn stoel en duw je het monster naar de tv. Pak de hond en ren naar de lift.

Stap 6

Op een nieuw niveau bevrijd je de kabouter en de hond van de parachute en klik je op de vlinder. Zodra ze een lange tak uit de boom trekt, zadel de uitgelopen kever en rijd door.

Stap 7

Praat met de oude man en ga akkoord om zijn pijp te vinden. Om dit te doen, pluk je de bel van zijn hoed en hang je deze voor de ekster. Zodra ze afgeleid is - doorzoek haar nest en breng de pijp naar de grootvader. Om tabak te krijgen, klim je in een gat onder een stronk, waar je water giet op een ongewone plant die een pusbot zal weggooien. Geef dit bot aan het monster dat de tabak bewaakt.

Stap 8

Op het laatste niveau zet je koffie bij de vuurtoren en geef je deze aan de taxichauffeur. Pak de leeggelopen ballon van hem. Ga met je held naar de berg, waar je een olifantachtig beest zult kietelen met een grasspriet. Nadat je een hooivork van hem hebt gekregen, begin je voedsel te gooien naar wezens die op zeehonden lijken, nadat je eerder een ballon aan een van de pijpen hebt bevestigd. Zodra ze gassen gaan uitstoten, vang je deze bubbels en leid je ze door de buis in de bal. Ga terug naar de taxi en vul deze met de inhoud van de ballon. Maak nu de taxichauffeur wakker en stuur de kabouter naar huis.

Aanbevolen: