Hoe De Wachtwoordbeheerder Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Wachtwoordbeheerder Uit Te Schakelen
Hoe De Wachtwoordbeheerder Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wachtwoordbeheerder Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Wachtwoordbeheerder Uit Te Schakelen
Video: How to disable the browser password manager 2024, Mei
Anonim

Een wachtwoordmanager is software die een gebruiker helpt om met wachtwoorden te werken. Velen van hen onthouden de ingevoerde gegevens en vullen vervolgens automatisch de login- en wachtwoordvelden in. Indien nodig kan de wachtwoordbeheerder worden uitgeschakeld.

Hoe de wachtwoordbeheerder uit te schakelen
Hoe de wachtwoordbeheerder uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Heel vaak zijn wachtwoordmanagers browserextensies. Dus om de functie voor het onthouden van wachtwoorden in de Mozilla Firefox-toepassing uit te schakelen, moet u verschillende stappen uitvoeren. Start uw browser op de gebruikelijke manier. Zoek in de bovenste menubalk het item "Extra" en selecteer "Instellingen" in het contextmenu.

Stap 2

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Maak daarin het tabblad "Bescherming" actief. Schakel in de groep "Wachtwoorden" het veld "Wachtwoorden voor sites onthouden" uit. Sla de nieuwe parameters op door op de knop OK te klikken en sluit het instellingenvenster.

Stap 3

Om de wachtwoordbeheerder in Internet Explorer uit te schakelen, start u de toepassing en kiest u Internetopties in het menu Extra. Er wordt een nieuw venster geopend, zorg ervoor dat u zich op het tabblad Inhoud bevindt en zoek naar de groep AutoAanvullen.

Stap 4

Klik tegenover de zin "Autocomplete onthoudt de eerder ingevoerde gegevens en vervangt geschikte regels" op de knop "Opties". Er wordt een extra dialoogvenster geopend; schakel het uit in de groep AutoAanvullen gebruiken voor in het veld Gebruikersnamen en wachtwoorden in formulieren. Klik op OK en pas de nieuwe instellingen toe in het venster Internetopties.

Stap 5

Ga in de Opera-browser naar het menu "Extra" en selecteer "Algemene instellingen" in het contextmenu. Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Formulieren". Haal het vinkje weg bij "Wachtwoordbeheer inschakelen" en bevestig de selectie van nieuwe parameters met de OK-knop onderaan het venster.

Stap 6

Klik in Google Chrome op de moersleutelknop bovenaan het toepassingsvenster en selecteer Opties in het contextmenu. Selecteer in het linkerdeel van het geopende venster de sectie "Persoonlijke materialen". Plaats een markering in het veld "Wachtwoorden niet opslaan" aan de rechterkant van het venster en pas de instellingen toe.

Aanbevolen: