Hoe Het Register In Windows Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register In Windows Te Herstellen
Hoe Het Register In Windows Te Herstellen

Video: Hoe Het Register In Windows Te Herstellen

Video: Hoe Het Register In Windows Te Herstellen
Video: Windows 10 sneller maken - How to (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

Veel problemen in het Windows-besturingssysteem hebben te maken met fouten in het register. Correctie van dergelijke storingen wordt bereikt door de vorige of oorspronkelijke staat van de registertakken te herstellen.

Hoe het register in Windows te herstellen
Hoe het register in Windows te herstellen

Noodzakelijk

Windows-opstartschijf

instructies:

Stap 1

Windows heeft een ingebouwde functie voor het maken van registercontrolepunten. Het loopt meestal om de 10 dagen. Het is deze functie waarmee u het kunt herstellen zonder talrijke verliezen die verband houden met het falen van bepaalde programma's. Start Recovery Console met uw Windows-opstartschijf.

Stap 2

Plaats de opgegeven schijf in het station. Zet uw computer aan en houd de F8-toets ingedrukt. Stel de opstartprioriteit in op dvd-rom en druk op Enter. Wanneer u met Windows XP werkt, moet u op de R-toets in het eerste dialoogvenstermenu drukken.

Stap 3

Als u Vista of Seven gebruikt, gaat u naar het menu Systeemherstel. Selecteer nu "Opdrachtprompt". Voer het opdrachtkladblok in de console die verschijnt in en druk op de Enter-toets.

Stap 4

Druk na het starten van Kladblok op de toetsen Ctrl + O. Navigeer naar de partitie op uw harde schijf waar het besturingssysteem is geïnstalleerd. Open de map Config in de map System32.

Stap 5

Zoek het systeembestand in de opgegeven map, selecteer het en druk op de F2-toets. Hernoem het werkbestand met de extensie bad. Wijzig de eigenschappen van de volgende bestanden op dezelfde manier: software, sam en standaard. Ga naar de RegBack-map en kopieer de bestanden met dezelfde naam vanaf daar. Plak ze in de map Config.

Stap 6

Sluit de herstelconsole door de opdracht Afsluiten in te voeren. Wacht tot uw computer opnieuw is opgestart. Log in op het besturingssysteem. Druk op de "Start"-toets en ga naar het configuratiescherm.

Stap 7

Voer een systeemherstel uit met behulp van de beschikbare controlepunten. Dit zal u helpen fouten te voorkomen die verband houden met reparaties die zijn aangebracht in het Windows-register. Start uw computer opnieuw op nadat u de systeemherstelprocedure met succes hebt voltooid.

Aanbevolen: