Hoe Iedereen In De Agent Te Markeren

Inhoudsopgave:

Hoe Iedereen In De Agent Te Markeren
Hoe Iedereen In De Agent Te Markeren

Video: Hoe Iedereen In De Agent Te Markeren

Video: Hoe Iedereen In De Agent Te Markeren
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, April
Anonim

Instant messaging is een integraal onderdeel geworden van het werken en communiceren op internet. Om dergelijke communicatie zo comfortabel mogelijk te maken, worden speciale programma's gemaakt, waaronder Mail. Agent.

Hoe iedereen in de Agent te markeren
Hoe iedereen in de Agent te markeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Mail. Agent is een moderne messenger voor gratis online communicatie, een analoog van ICQ en andere soortgelijke programma's. Het kan worden gebruikt om tekstberichten uit te wisselen, videogesprekken te voeren, gratis sms-berichten te verzenden, microblogging uit te voeren, enz. Gebruikers van deze applicatie kunnen dit programma synchroniseren met hun eigen ICQ-account.

Stap 2

Na registratie in de Mail. Agent-applicatie worden contacten die ook een account hebben in Mail. Agent automatisch toegevoegd aan de lijst van uw gesprekspartners vanuit uw e-mailadresboek. Als u de agent bovendien aan uw account in het ICQ-programma hebt gekoppeld, worden uw vrienden ervan ook opgenomen in de lijst met zijn contacten.

Stap 3

U kunt niet alle gebruikers in uw contactenlijst in Mail tegelijk markeren. Deze applicatie biedt de mogelijkheid om contacten één voor één te selecteren. Dus als je een van je vrienden moet selecteren, klik dan met de rechtermuisknop op de avatar of bijnaam van deze gebruiker en klik in het contextmenu dat verschijnt op de opdracht die je gaat gebruiken, bijvoorbeeld: "Schrijf een brief", "Contact verwijderen", "Bellen naar een computer", enz.

Stap 4

Download de nieuwe versie van Mail. Agent 6.0. Het biedt nog meer comfort in de communicatie, heeft een nieuw interessant ontwerp, videogesprekken van hoge kwaliteit, ingebouwde speler, enz. U kunt kiezen voor Agent voor Windows, Android en iOS. Daarnaast is er onlangs een nieuwe applicatie Mail. Agent uitgebracht, speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. U kunt het downloaden op een van de sites door het bijbehorende verzoek in de zoekbalk van uw browser in te voeren. Voor gebruikers van de nieuwe versie van het Mail. Agent-programma werd het mogelijk om accounts van verschillende sociale netwerken (Odnoklassniki, Vkontakte, enz.) En instant messengers met elkaar te verbinden, waardoor de hele tijd contact bleef.

Aanbevolen: