Hoe U Uw Berichten Kunt Beschermen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Berichten Kunt Beschermen
Hoe U Uw Berichten Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Berichten Kunt Beschermen

Video: Hoe U Uw Berichten Kunt Beschermen
Video: 🚨Financiële crisis u0026 beleggen: Hoe bescherm je je vermogen?! | #1 De Special | Misss Bitcoin 2024, April
Anonim

In de regel communiceren veel internetgebruikers in verschillende sociale netwerken, instant messaging-programma's en denken ze niet dat alle correspondentie door onbevoegden kan worden gekopieerd en voor verraderlijke doeleinden kan worden gebruikt. Om uzelf tegen dergelijke situaties te beschermen, moet u zich aan enkele regels houden.

Hoe u uw berichten kunt beschermen
Hoe u uw berichten kunt beschermen

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - antivirusprogramma;
  • - antispyware;
  • - firewall.

instructies:

Stap 1

Als u veel tijd doorbrengt op verschillende sociale netwerken, en in het algemeen op internet, moet u uw computer beschermen tegen verschillende bedreigingen, bijvoorbeeld hackeraanvallen, virusinfecties, pop-upbanners en vele andere factoren. Installeer allereerst antivirussoftware. Gelukkig zijn er veel van dergelijke programma's op internet. U kunt ook gewoon een gelicentieerde schijf kopen in een gespecialiseerde winkel.

Stap 2

Ondanks het feit dat antivirusprogramma's een groot aantal virussen verwijderen, kan niet iedereen het internetverkeer aan, dus je moet een programma zoals Firewall installeren. Dit type programma scant in realtime al het verkeer op internet, scant actieve verbindingen, verbiedt onbekende toepassingen van derden om toegang te krijgen tot internet en blokkeert alle pop-upvensters op verschillende sites.

Stap 3

Dit is echter ook niet alles. Correspondentie van programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd, kan worden gestolen door toepassingen zoals keyloggers. Hoe kun je jezelf beschermen tegen zo'n dreiging? Als u een antivirusprogramma hebt geïnstalleerd, moet u ook een antispywareprogramma downloaden. Dergelijke programma's scannen uw computer automatisch op spyware, verschillende scripts, rootkits en vele andere soortgelijke toepassingen. Probeer al deze programma's meteen te installeren om volledig zeker te zijn van de bescherming van uw berichten.

Stap 4

Het is echter vermeldenswaard dat geen enkel programma een computer kan beschermen als de gebruiker bezwijkt voor social engineering. Social engineering is een methode om informatie uit een persoon te 'trekken' door middel van eenvoudige communicatie, een soort hints. Als u onbekende berichten in uw e-mail ontvangt, verwijder deze dan en geef niemand wachtwoorden voor uw accounts. Zet een wachtwoord op je computer bij de ingang zodat alleen jij toegang hebt.

Aanbevolen: