Hoe Het Trojan-virus Te Genezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Trojan-virus Te Genezen?
Hoe Het Trojan-virus Te Genezen?

Video: Hoe Het Trojan-virus Te Genezen?

Video: Hoe Het Trojan-virus Te Genezen?
Video: How to Remove a Trojan/Virus/Miner (Windows) 2024, Mei
Anonim

Dit Trojaanse paard is ontworpen om spyware op uw pc uit te voeren en de goede werking van uw pc te verstoren. Persoonlijk verspreid door hackers.

Hoe het Trojan-virus te genezen?
Hoe het Trojan-virus te genezen?

Noodzakelijk

antivirus software

instructies:

Stap 1

Het Trojaanse paard wordt persoonlijk door hackers verspreid, in tegenstelling tot andere virussen die zich vanzelf verspreiden. Installeer antivirussoftware op uw pc. Zorg ervoor dat u de gelicentieerde versie gebruikt, zodat u updates kunt ontvangen van de website van de fabrikant.

Stap 2

Controleer uw computer op virussen, als er een Trojaans paard op staat wordt deze ook gedetecteerd. Dit kwaadaardige programma kan verschillende namen hebben, bijvoorbeeld Adware Sheriff, Alpha Cleaner, AntiVirGear, Back Orifice, Brave Sentry, NetBus, Pest Trap, Pinch, Prorat, SpyAxe, SpyShredder, SpyTrooper, SpywareNo, SpywareQuake, Trojan. Genome. BUY Trojan. Winlock, Vanda, Zlob, CyberGate, Wishmaster.

Nadat de antivirus het Trojaanse paard heeft gedetecteerd, klikt u op de knop Alles desinfecteren.

Stap 3

Een indicatie dat dit kwaadaardige programma op uw pc is verschenen, is het feit dat de inhoud van de mappen verdwijnt of wordt vervangen door externe bestanden. Controleer deze map met een antivirusprogramma. Als er geen virus is gevonden en de map geen belangrijke bestanden bevat, is het raadzaam deze te verwijderen of in quarantaine te plaatsen.

Stap 4

De Winlock Trojan moet handmatig worden verwijderd, omdat het het bureaublad van de pc vergrendelt. LiveCD-software downloaden (https://www.freedrweb.com/livecd). Dit programma is gratis. Brand het op een lege schijf en plaats het in het station van de geïnfecteerde computer. Start uw systeem opnieuw op. Het zoeken naar het Trojaanse paard begint en verwijdert het

Stap 5

Gebruik Systeemherstel om virussen te verwijderen. Ga naar "Start" - "Alle programma's" - "Standaardprogramma's" - "Systeemwerkset" en selecteer "Systeemherstel". Geef een terugdraaipunt op en klik op OK. Na deze operatie wordt het virus verwijderd.

Aanbevolen: