Hoe Een Computer Te Genezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computer Te Genezen?
Hoe Een Computer Te Genezen?

Video: Hoe Een Computer Te Genezen?

Video: Hoe Een Computer Te Genezen?
Video: How to Connect a Computer to a TV (Laptop and Desktop) 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat krijgen alle internetgebruikers te maken met het probleem van een virusinfectie. Zelfs een geïnstalleerd antivirusprogramma met nieuwe handtekeningen helpt misschien niet altijd, en sommige malware lekt nog steeds op de computer.

Hoe een computer te genezen?
Hoe een computer te genezen?

Het is nodig

Het is handig om het gratis antivirusprogramma "dr. Web Cure It" te gebruiken om uw computer te genezen van virussen

instructies:

Stap 1

Download "dr. Web Cure It" via de link https://www.freedrweb.com/cureit/. Dit programma wordt gratis verspreid en werkt zonder registratie. Sla het gedownloade bestand op in een willekeurige map

Stap 2

Start uw computer opnieuw op in de veilige modus. Om dit te doen, drukt u tijdens het opstarten van het systeem op de F1-toets en selecteert u "Veilige modus" in het menu met opstartopties. Als u na het opstarten van Windows wordt gevraagd om het hulpprogramma Systeemherstel te gebruiken, weiger dan het aanbod.

Stap 3

Voer "dr. Web Cure It" uit. Selecteer de verbeterde werkingsmodus. In deze modus kan de computer geen andere programma's parallel uitvoeren, maar het helpt de mogelijke activiteit van virussen te blokkeren.

Stap 4

Na het starten en selecteren van de bedrijfsmodus voert het programma automatisch een snelle controle uit. Het is echter beter om de uitvoering ervan te onderbreken en het programma te configureren voor een volledige scan van de computer. Klik op "Instellingen", "Instellingen wijzigen". Klik op het tabblad Acties. Schakel het selectievakje "Bevestigingsverzoek" uit. Als er anders virussen worden gedetecteerd, wordt de scan gestopt totdat u beslist wat u met dit bestand wilt doen.

Stap 5

Selecteer in het hoofdvenster "Volledige scan". Klik op Begin. De scan zal lang duren, maar nadat deze is voltooid, kunnen we met een hoge mate van vertrouwen zeggen dat uw computer vrij is van virussen en Trojaanse paarden.

Aanbevolen: