Hoe Mov Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Mov Te Comprimeren
Hoe Mov Te Comprimeren

Video: Hoe Mov Te Comprimeren

Video: Hoe Mov Te Comprimeren
Video: How to Shrink a Video File Size Without Losing Quality 2024, Mei
Anonim

Films in het.mov-formaat zijn vrij groot en niet alle mediaspelers ondersteunen het afspelen ervan. Mov-bestanden kunnen worden gecomprimeerd, dat wil zeggen, geconverteerd naar een ander formaat met speciale software.

Hoe mov te comprimeren
Hoe mov te comprimeren

instructies:

Stap 1

Programma's die zijn ontworpen om video- of audiobestanden te comprimeren, worden converters genoemd. Als u vaak bestanden in het.mov-formaat moet converteren en u gebruikt de resultaten van deze conversie voor commerciële doeleinden, koop dan een betaald programma waarmee u de conversie van de hoogste kwaliteit kunt maken. Als je een amateurvideo moet comprimeren, dan kan een gratis programma, of een demoversie van bepaalde software die voor informatieve doeleinden is gedownload, deze taak gemakkelijk aan. Een van die programma's is MOV naar AVI MPEG WMV Converter. U kunt het programma downloaden via de link https://null-team.com/soft/2566-mov-to-avi-mpeg-wmv-converter-v4.0keygen… … Installeer het programma op uw computer en voer het uit

Stap 2

Laad het te comprimeren.mov-bestand in het programma. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bestanden toevoegen" en geeft u het pad naar het bestand op in de ingebouwde bestandsbeheerder van het programma. Na het downloaden verschijnt informatie over het geconverteerde bestand in het programmavenster. Selecteer vervolgens met een muisklik het gedownloade videobestand en configureer de opties voor het uiteindelijke bestand dat na conversie moet worden verkregen. Met het programma MOV naar AVI MPEG WMV Converter kunt u niet alleen het formaat kiezen waarnaar het MOV-bestand wordt geconverteerd, maar ook de videokwaliteit, de audiokwaliteit van het bronbestand, evenals de afbeeldingsgrootte en het aantal beelden per seconde.

Stap 3

Nadat u de indeling hebt bepaald, stelt u de doelmap in waar het geconverteerde bestand wordt opgeslagen. Klik vervolgens op de knop "Converteren". Sluit tijdens de conversie het programma niet af en start geen andere programma's, want als het proces abrupt wordt geannuleerd, worden de wijzigingen in het uiteindelijke videobestand niet opgeslagen en kan het originele videobestand beschadigd raken. De conversietijd is afhankelijk van de grootte van het videobestand, het uiteindelijke opnameformaat en de kracht van uw computer.

Aanbevolen: