Hoe ITunes Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Te Downloaden
Hoe ITunes Te Downloaden

Video: Hoe ITunes Te Downloaden

Video: Hoe ITunes Te Downloaden
Video: How to Download iTunes to your computer and run iTunes Setup - Newest Version 2019 2024, Mei
Anonim

De populaire iTunes-mediaspeler van Apple speelt niet alleen uitstekend films, muziek en podcasts, maar synchroniseert ook bestanden met Apple-apparaten en is essentieel voor alle iPhone-, iPod- en iPad-bezitters.

Hoe iTunes te downloaden
Hoe iTunes te downloaden

instructies:

Stap 1

Het downloaden en gebruiken van iTunes is volledig gratis. Om de distributiekit van het programma (installatiebestand) te downloaden, gaat u naar de Russischtalige iTunes-downloadsectie op de officiële Apple-website

Stap 2

Op het browserscherm ziet u de Apple-websitepagina gewijd aan iTunes. In de linkerkolom met de titel "Download iTunes". De site bepaalt onafhankelijk de versie van uw besturingssysteem en de bitness (bijvoorbeeld Windows (64-bit).

Stap 3

Als u nieuws over nieuwe versies van iTunes wilt ontvangen, voert u uw e-mailadres in het onderstaande vak in en klikt u op de grote Download-knop. Na een paar seconden wordt de distributie naar uw computer gedownload.

Stap 4

Nadat het iTunes-installatiebestand is gedownload, voert u het uit zoals elk programma door met de linkermuisknop te dubbelklikken, accepteert u de licentieovereenkomst en volgt u de instructies. ITunes wordt binnen enkele minuten op uw computer geïnstalleerd.

Aanbevolen: