Hoe Avi-formaat Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Avi-formaat Te Comprimeren
Hoe Avi-formaat Te Comprimeren

Video: Hoe Avi-formaat Te Comprimeren

Video: How to Shrink a Video File Size Without Losing Quality 2022, December
Anonim

Het avi-formaat is in de meeste gevallen een video die nauwelijks digitaal is gecomprimeerd. Daarom is de grootte van avi-bestanden vaak erg groot. U kunt het avi-formaat comprimeren met speciale programma's die de grootte aanzienlijk verkleinen zonder kwaliteitsverlies.

Hoe avi-formaat te comprimeren
Hoe avi-formaat te comprimeren

instructies:

Stap 1

Download een programma voor het converteren van videobestanden. Als u zich bezighoudt met professionele video-opnamen en u vaak video's moet converteren, koop dan een betaalde converter, waarmee u conversies van de hoogste kwaliteit kunt maken. Als u van plan bent een amateurvideo te converteren, dan is het gratis Any Video Converter-programma zeer geschikt voor deze taak, dat u rechtstreeks via de link van de officiële website kunt downloaden: http://www.any-video-converter.com/any-video-converter-free.exe. Installeer het programma na het downloaden en voer het uit op uw computer

Stap 2

Laad het avi-bestand dat u wilt comprimeren in het programma. Klik hiervoor op de knop "Video toevoegen". Er wordt een Windows Verkenner-venster geopend waarin u het pad moet opgeven naar het videobestand dat moet worden geconverteerd. Na het downloaden verschijnt informatie over het bestand in het midden van het programmavenster.

Stap 3

Selecteer het gedownloade videobestand door met de muis te klikken en selecteer het formaat waarin het uiteindelijke bestand moet worden gecodeerd. U kunt het avi-formaat comprimeren door verschillende codecs te kiezen, waarvan het bereik wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst in de linkerbovenhoek van het programma. U kunt een avi-film comprimeren zodat deze specifiek wordt geoptimaliseerd voor weergave op het scherm van een mobiele telefoon of voor uploaden naar een internetsite. Bovendien kunt u een videobestand in avi-formaat zo comprimeren dat het kwaliteitsverlies bijna niet waarneembaar is, maar de grootte ervan zal meerdere keren worden verkleind. Selecteer hiervoor het DivX-, xVid- of mkv-formaat. De film kan ook in het avi-formaat worden gelaten door de resolutie van het beeld, de geluidskwaliteit en het aantal frames per seconde in de programma-opties te wijzigen.

Stap 4

Nadat u het formaat hebt bepaald, selecteert u de map waarin de gecomprimeerde film wordt opgeslagen en klikt u op de knop "Coderen". De conversie zal enige tijd duren, afhankelijk van het vermogen van uw computer. Na voltooiing zal het verkleinde bestand verschijnen in de map die u hebt opgegeven.

Populair per onderwerp