Hoe Maak Je Een Wachtwoord In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wachtwoord In Opera
Hoe Maak Je Een Wachtwoord In Opera

Video: Hoe Maak Je Een Wachtwoord In Opera

Video: Hoe Maak Je Een Wachtwoord In Opera
Video: How To Set Password On Opera Browser PC 2024, April
Anonim

Als u niet wilt dat iemand van uw collega's of familieleden de Opera-browser zonder uw medeweten start tijdens uw afwezigheid, kunt u een wachtwoord instellen om deze te starten. Dit is niet moeilijk om te doen, en zelfs een beginnende gebruiker die geen ervaring heeft met verschillende programma-instellingen kan het installeren.

Hoe maak je een wachtwoord in opera
Hoe maak je een wachtwoord in opera

Het is nodig

Exe-wachtwoordprogramma

instructies:

Stap 1

In de vroegste versies van de opera werd het wachtwoord om het programma te starten ingesteld via het menu in de browserinstellingen. In latere versies werd deze optie uitgeschakeld door de ontwikkelaars. Hiervoor moet je dus aparte programma's gebruiken.

Stap 2

Voor degenen die niet veel instellingen nodig hebben, kunt u het eenvoudige Exe Password-programma aanbevelen. Het is gemakkelijk te vinden op internet en werkt in bijna alle bestaande versies van Windows. Om dit programma te downloaden, kunt u naar de ontwikkelaarssite gaan en het gratis downloaden. Na het downloaden moet u dit programma installeren en uitvoeren.

Stap 3

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de Opera-snelkoppeling en selecteer Wachtwoordbeveiliging in het vervolgkeuzemenu. Dit item zou moeten verschijnen na het installeren van het gedownloade programma.

Stap 4

Na het voltooien van deze stappen, zou het venster "Wachtwoordinstelling" voor uw ogen moeten verschijnen. Vul het wachtwoord in het gedeelte Nieuw wachtwoord in. Het moet ook worden herhaald in Retype New P.

Klik op de knop Volgende.

Stap 5

Nu zijn alle basisstappen voltooid en kunt u op de knop Voltooien klikken. Voer Opera uit om te controleren. Bij het opstarten van het programma moet een wachtwoord worden gevraagd. Voer het ingestelde wachtwoord in en als u het correct hebt ingevoerd, zou de Opera-browser moeten starten.

Aanbevolen: