Een Cartridge Installeren

Inhoudsopgave:

Een Cartridge Installeren
Een Cartridge Installeren

Video: Een Cartridge Installeren

Video: Een Cartridge Installeren
Video: Een cartridge vervangen - HP Deskjet 2050 All-in-One printer 2024, Mei
Anonim

Het vervangen van een cartridge op een inkjetprinter is een eenvoudige zaak, maar vereist toch bepaalde vaardigheden en handigheid. Houd er bij de eerste keer rekening mee dat de cartridges inkt bevatten die op het meest ongelegen moment kan morsen, dus het is beter om al het overbodige weg te duwen en handschoenen te dragen.

Een cartridge installeren
Een cartridge installeren

instructies:

Stap 1

Wanneer u een nieuwe cartridge installeert, moet u de beschermende tape ervan verwijderen volgens de instructies en ervoor zorgen dat u de spuitmonden en contacten niet beschadigt. Zet vervolgens de printer aan en open de klep.

Stap 2

Wacht tot de wagen zich in de middenpositie bevindt, open de vergrendelingen erop.

Stap 3

Plaats de cartridge verticaal in de sleuf (met de contacten van u af gericht) met een lichte helling: zwart - naar rechts, kleur - naar links, totdat deze vastklikt.

Stap 4

Laat de vergrendeling zakken, sluit de printerkap. Het rijtuig keert weer naar rechts terug. Als dit niet gebeurt en het lampje knippert, probeer dan de cartridges opnieuw te installeren zodat ze overeenkomen met de contactpunten, of zet de printer weer aan en uit.

Stap 5

Soms is het nodig om de instellingen van de printer te wijzigen, waardoor het gebruik van "onbekende cartridge" in plaats van "origineel" mogelijk is. Open de printeronderhoudsinstellingen, volg de uitlijningsprocedure. In dit geval is het beter om de instellingen voor de originele cartridge te behouden. Druk een testpagina af. Lijn de cartridges uit na elke installatie.

Stap 6

Onthoud dat de afdrukkwaliteit grotendeels afhankelijk is van het goed gecoördineerde werk van de printer met de cartridge, dus controleer of ze voldoen aan de aankoop. Als een cartridge leeg is en niet kan worden vervangen of bijgevuld, laat deze dan op zijn plaats om de printer te laten werken.

Aanbevolen: