Hoe Wachtwoorden Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoorden Op Te Slaan
Hoe Wachtwoorden Op Te Slaan

Video: Hoe Wachtwoorden Op Te Slaan

Video: Hoe Wachtwoorden Op Te Slaan
Video: Een andere app gebruiken voor je wachtwoorden op te slaan op iPhone toegankelijkheid video 2024, April
Anonim

Vrij zwevend op het internet, leren we steeds meer interessante sites, bezoeken die voortdurend autorisatie vereisen. Om niet telkens uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren wanneer u zich aanmeldt bij het systeem, kunnen ze worden opgeslagen in het geheugen van de browser.

Hoe wachtwoorden op te slaan
Hoe wachtwoorden op te slaan

instructies:

Stap 1

De meeste browsers ondersteunen een systeem voor het opslaan van wachtwoorden voor elke site. Om het opslaan van wachtwoorden in de Opera-browser te configureren, voert u het "Menu" in (de bijbehorende knop bevindt zich in de linkerbovenhoek van het geopende Opera-venster). Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de kolom "Instellingen" en vervolgens "Algemene instellingen". Ze kunnen ook worden geopend met het toetsenbord door op de combinatie "Ctrl + F12" te drukken. Open in het instellingenmenu het tabblad "Formulieren". Vink het vakje aan naast Wachtwoordbeheer inschakelen. Bevestig uw acties door op de knop "OK" te klikken. Wanneer u nu inlogt op een site of e-mail, zal de browser u vragen of u uw login en wachtwoord voor deze site wilt opslaan. Klik op "JA, alleen voor een specifieke pagina", aangezien wachtwoorden op verschillende services kunnen verschillen.

Stap 2

Als u uw gebruikersnaam en wachtwoord op een specifieke pagina wilt wijzigen, klikt u op het tabblad "Formulieren" op de knop "Wachtwoorden". Er wordt een lijst met sites voor u geopend wanneer u invoert waarvan uw opgeslagen gegevens standaard worden gebruikt. Markeer het gewenste adres en

klik op Verwijderen.

Stap 3

Opera kan formulieren automatisch invullen met persoonlijke informatie. Voer ze in op het tabblad "Formulieren", en bij het invullen van de accountformulieren zal de browser uw coördinaten voor u invullen. Kies zelf welke informatie u sitebeheerders verstrekt: vul alleen die kolommen in die u nodig acht.

Stap 4

Om de functie voor het opslaan van wachtwoorden in de Mozilla Firefox-browser te activeren, gaat u naar de optie "Extra" op de bovenste taakbalk. Selecteer de kolom "Instellingen" met de muis of door op "Alt + O" te drukken. Open in de instellingen het tabblad "Bescherming". Vink het vakje aan naast de opdracht 'Wachtwoorden voor sites onthouden'. Klik OK. Nu zal de browser elke keer dat u inlogt op een nieuwe site toestemming vragen om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te slaan. Bewaar het wachtwoord alleen voor een specifieke pagina.

Aanbevolen: