Hoe De Muispijl Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Muispijl Te Veranderen
Hoe De Muispijl Te Veranderen

Video: Hoe De Muispijl Te Veranderen

Video: Hoe De Muispijl Te Veranderen
Video: hoe kan je je muis veranderen easy en snel 2024, Mei
Anonim

Een muispijl of cursor in het Windows-besturingssysteem kan verschillende vormen, kleuren en maten hebben. Als u niet tevreden bent met de vooraf geïnstalleerde set aanwijzers van Microsoft, downloadt en installeert u cursors van derden op uw computer.

Hoe de muispijl te veranderen
Hoe de muispijl te veranderen

instructies:

Stap 1

Standaard heeft elke versie van Windows een set van verschillende cursors, waarvan de kwaliteit en het uiterlijk waarschijnlijk zelfs de meest veeleisende gebruiker niet tevreden zullen stellen. Ze zijn te vinden in het gedeelte Muis van het Configuratiescherm van Windows vanuit het menu Start. Door het tabblad "Aanwijzers" te openen en een van de gepresenteerde schema's te selecteren, verandert u de muispijl.

Stap 2

Als je het uiterlijk van de cursor echt wilt veranderen, moet je de andere kant op gaan. Voor gebruikers van Windows XP, Vista of 7 is er een kleine gratis versie van CursorFX die de bestaande set muisaanwijzers aanzienlijk uitbreidt. Om de applicatie te downloaden, gaat u naar de officiële website van het programma op https://www.stardock.com/products/cursorfx/downloads.asp en klikt u op de knop Downloaden onderaan de pagina.

Stap 3

Voer het gedownloade installatiebestand uit en klik nadat de installatie is voltooid op de knop Voltooien. Als u in het laatste dialoogvenster van de installatiewizard het selectievakje naast CursorFX nu uitvoeren niet hebt uitgeschakeld, wordt de toepassing automatisch gestart en kunt u onmiddellijk beginnen met het selecteren van de cursor. Als de toepassing niet start, gaat u naar het menu "Start" en zoekt en klikt u in het gedeelte "Alle programma's" op het pictogram van het nieuw geïnstalleerde hulpprogramma.

Stap 4

Open in het hoofdvenster van het programma het gedeelte "Mijn cursors" in het menu, selecteer het gewenste aanwijzerschema en klik op de knop "Toepassen" om de cursor te wijzigen. Als de voorgestelde set u niet genoeg lijkt, opent u de "Meer cursors!" en klik op de link in het hoofdvenster om naar de site te gaan waar u kant-en-klare sets met pointers kunt downloaden.

Stap 5

Nadat u de gewenste set hebt gekozen, klikt u op de knop Downloaden en dubbelklikt u erop na het downloaden van het uitvoerbare bestand. U hoeft het Cursor FX-venster niet eens opnieuw te openen - de set aanwijzers wordt onmiddellijk gewijzigd. Op dezelfde manier kunt u op elk moment een nieuw schema laden en de muiscursor volgens de stemming wijzigen.

Aanbevolen: