Een Programma Verwijderen In Vista

Inhoudsopgave:

Een Programma Verwijderen In Vista
Een Programma Verwijderen In Vista

Video: Een Programma Verwijderen In Vista

Video: Een Programma Verwijderen In Vista
Video: Bestanden op vista verwijderen. 2024, Mei
Anonim

Tijdens het werken met een pc gebruiken velen vaak eendaagse programma's. De aanwezigheid van hulpprogramma's van derden kan de prestaties van uw pc en besturingssysteem aanzienlijk vertragen.

Een programma verwijderen in Vista
Een programma verwijderen in Vista

Noodzakelijk

CCleaner

instructies:

Stap 1

Experts raden aan om applicaties te verwijderen die niet in het dagelijkse werk worden gebruikt. Dit versnelt niet alleen de harde schijf, maar verlicht ook de taken van de centrale processor. Gebruik eerst de standaardfuncties voor het verwijderen van software.

Stap 2

Zet de Windows Vista-computer aan. Druk op de Win-toets en wacht tot het menu Start wordt geopend. Selecteer het menu "Configuratiescherm". Open het submenu Programma's.

Stap 3

Volg de link "Programma's verwijderen". Wacht tot de lijst met beschikbare applicaties is gegenereerd. Zoek een onnodig hulpprogramma. Selecteer de naam met de linkermuisknop. Klik op de knop Verwijderen / Wijzigen.

Stap 4

Wacht tot het bestand uninstall.exe is uitgevoerd. Volg het stapsgewijze menu om de hulpprogrammacomponenten volledig te verwijderen. Haal het vinkje weg bij "Save custom settings" als u de "tails" van het programma niet op de harde schijf wilt laten staan. Verwijder andere applicaties op dezelfde manier.

Stap 5

Om van sommige programma's af te komen, moet u extra software gebruiken. Download en installeer het hulpprogramma CCleaner. Voer dit programma uit.

Stap 6

Open het menu "Extra" en selecteer "Programma's verwijderen". Markeer het onnodige hulpprogramma en klik op de knop "Verwijderen". Als het programma na het uitvoeren van de bovenstaande stappen nog steeds in de lijst wordt weergegeven, klikt u op de knop Verwijderen.

Stap 7

Open nu het menu "Register" en klik op de knop "Zoeken naar problemen". Deze procedure is nodig om onjuiste sleutels te corrigeren, waarvan de aanwezigheid de computer vertraagt. Nadat u de lijst met fouten hebt opgesteld, klikt u op de knop "Repareren".

Stap 8

Annuleer de back-up door op de knop "Nee" te klikken. Selecteer "Geselecteerde repareren". Start uw computer opnieuw op nadat u de bovenstaande handelingen hebt uitgevoerd.

Aanbevolen: