Hoe De Scherpte Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Scherpte Aan Te Passen
Hoe De Scherpte Aan Te Passen

Video: Hoe De Scherpte Aan Te Passen

Video: Hoe De Scherpte Aan Te Passen
Video: Ontwerpen / tekenen met vectoren via Vectr.com - Nederlandse beginners tutorial 2024, Mei
Anonim

De scherpte van de afbeelding kan, net als alle andere instellingen, worden gewijzigd met speciaal geïnstalleerde grafische editors, evenals met behulp van online tools voor het werken aan tekeningen.

Hoe de scherpte aan te passen
Hoe de scherpte aan te passen

Noodzakelijk

  • - Adobe Photoshop of een andere grafische editor;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Download en installeer een programma om afbeeldingsbestanden te bewerken. Installeer en voer het uit. Open de afbeelding die u nodig hebt om de scherpte aan te passen met behulp van het menu "Bestand", vouw deze uit in de toepassing en selecteer in het bewerkingsmenu het item "Scherpte".

Stap 2

Een klein venster voor het instellen van deze parameter verschijnt op het scherm, verplaats de aanwijzer naar de zijkanten en selecteer de gewenste positie. Afhankelijk van de versie is de resultaatvoorbeeldfunctie mogelijk niet beschikbaar; deze moet worden geactiveerd door het bijbehorende selectievakje aan te vinken.

Stap 3

Gebruik de service https://mypictureresize.com/ om de scherpte van het beeld aan te passen. Dit is erg handig als u een klein aantal bestanden moet wijzigen en tegelijkertijd de computer niet wilt belasten met het installeren van extra software.

Stap 4

Uiteraard is dit verre van de enige online beeldbewerkingsservice, gebruik de zoekbalk om de editor te kiezen die voor u het handigst is. Uiteraard moet u in dit geval de nieuwste versie van de flash player in de browser hebben geïnstalleerd en een hoge snelheid van de internetverbinding hebben. Denk ook aan de configuratie van uw computer.

Stap 5

Als u Microsoft Office op uw computer hebt geïnstalleerd, gebruikt u het hulpprogramma Picture Manager om de scherpte-instelling te wijzigen. Om dit te doen, opent u het ook met de knop "Bestand" of via het contextmenu.

Stap 6

Start de bewerkingsmodus in het programma en gebruik in het rechtermenupaneel de tools om de parameters waarin u geïnteresseerd bent te wijzigen. Sla op via het menu "Bestand". Houd er rekening mee dat dit in veel editors een functie toevoegt voor het aanpassen van de beeldkwaliteit.

Aanbevolen: