Hoe ICQ Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Uit Te Schakelen?
Hoe ICQ Uit Te Schakelen?

Video: Hoe ICQ Uit Te Schakelen?

Video: Hoe ICQ Uit Te Schakelen?
Video: ICQ 2024, Mei
Anonim

De ICQ-applicatie is tegenwoordig het meest populaire instant messaging-programma op internet. In de internationale versie heet het instant messenger ICQ, en in de Russisch sprekende sector van het netwerk is het gewoon ICQ. Na installatie met standaardinstellingen verschijnt de applicatie elke keer dat de computer opstart op het scherm, wat na een tijdje vervelend wordt. Dit is de belangrijkste, maar niet de enige reden waarom het nodig is om ICQ uit te schakelen.

Hoe ICQ uit te schakelen?
Hoe ICQ uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

De meest radicale manier om ICQ uit te schakelen, is door het te verwijderen. Als u besluit het te gebruiken, opent u het hoofdmenu van het besturingssysteem en klikt u op de link "Alle programma's". Zoek en open de map waarvan de naam bestaat uit de naam en het versienummer van ICQ (bijvoorbeeld ICQ7.6). Activeer daarin de opdracht verwijderen - klik op de regel met de tekst Installatie ongedaan maken of "Verwijderen". Daarna zal het programma beginnen te werken, wat u tijdens het verwijderen van het programma verschillende vragen kan stellen over de verwijderingsparameters, die moeten worden beantwoord door op de overeenkomstige knoppen in de dialoogvensters die verschijnen te klikken.

Stap 2

Als u alleen het automatisch starten van deze messenger elke keer dat de computer opstart, wilt uitschakelen, gebruikt u de instellingen van het programma zelf. Ze kunnen bijvoorbeeld worden geopend door de vervolgkeuzelijst met het opschrift "Menu" in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster van het programma te openen en de regel "Instellingen" daarin te selecteren. Selecteer in het venster voor het wijzigen van instellingen het gedeelte "Inloggen" in het gedeelte "Geavanceerd". In de tweede regel van de rechterkant van dit tabblad is er een selectievakje met het opschrift "Start ICQ bij het opstarten van de computer" - verwijder het vinkje en klik op OK.

Stap 3

Als er een firewall programma op de computer is geïnstalleerd, dan heb je de mogelijkheid om dit te gebruiken om ICQ toegang tot het netwerk te weigeren. De procedure is in dit geval verschillend voor verschillende versies van de firewall. Als u bijvoorbeeld AVG Internet Security 2012 gebruikt, klikt u op het toepassingspictogram in de lade om de interface te openen en klikt u op het pictogram Firewall. Zoek en klik vervolgens op de link "Geavanceerde opties" - een ander venster met een lijst met applicaties wordt geopend. Deze lijst wordt gepresenteerd in tabelformaat, zoek de regel die is gereserveerd voor ICQ erin en klik op de inscriptie in de tweede kolom ("Actie"). Als gevolg hiervan wordt een lijst met opties geopend waarin u de bovenste regel moet selecteren - "Blokkeren". Sluit vervolgens het venster door op OK te klikken en het volgende door op de knop Wijzigingen opslaan te klikken.

Aanbevolen: