Hoe Png Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Png Te Comprimeren
Hoe Png Te Comprimeren

Video: Hoe Png Te Comprimeren

Video: Hoe Png Te Comprimeren
Video: Afbeeldingen verkleinen, uitsnijden en comprimeren | Photoshop en Afbeeldingen 2024, Mei
Anonim

Al meer dan tien jaar maken pc-gebruikers actief gebruik van de superieure mogelijkheden van het grafische png-formaat. Dit formaat heeft de eenvoudige.

Hoe te comprimeren
Hoe te comprimeren

Noodzakelijk

een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Download het OptiPNG-programma (er zijn verschillende programma-opties, dus u kunt precies degene kiezen die is ontworpen voor het besturingssysteem dat op de pc is geïnstalleerd). Installeer het programma en voer het uit. "Programmeer" het compressieniveau: stel hiervoor de parameters van de volgende toetsen in: i (interlace type (0-1)), zs (zlib compressiestrategie (0-2)), zc (zlib compressieniveaus (1- 9), standaard is dit 9), f (PNG-deltafilters (0-5)), zm (zlib-geheugenniveaus (1-9); standaard is 8). Dit zijn slechts de basistoetsen: u kunt informatie krijgen over het correct configureren van extra toetsen door opt.

Stap 2

Gebruik speciale compressiefilters om het compressieniveau van.

Stap 3

Gebruik Photoshop om een grafische afbeelding in png-indeling te comprimeren. Selecteer Exporteren voor web en apparaten en de png-8-voorinstelling.

Stap 4

Een effectieve methode van png-compressie is om de kleur van een grafische afbeelding te verminderen. U kunt deze procedure uitvoeren met een speciaal programma, met name Photoshop. Verminder helderheid en contrast met beschikbare softwarefilters.

Aanbevolen: