Karaoke Op Een Computer Inschakelen

Inhoudsopgave:

Karaoke Op Een Computer Inschakelen
Karaoke Op Een Computer Inschakelen
Anonim

De eenvoudigste karaokeset kan worden samengesteld op basis van uw eigen pc. U hebt een pc nodig waarop luidsprekers en een microfoon zijn aangesloten.

Karaoke op een computer inschakelen
Karaoke op een computer inschakelen

instructies:

Stap 1

Stel eerst uw computer in om karaoke te zingen. Sluit de microfoon aan op de systeemeenheid, open de mixer, activeer deze. Gebruik de Tuning-knop om de versterking aan te passen om uzelf in de luidsprekers te horen. Voor het beste geluid heb je een nieuwe geluidskaart nodig die je bij een computerwinkel kunt kopen. Bijvoorbeeld geluidskaarten Creative SB Live! 5.1 Digitale (SB0220) Geluidskaart PCI verandert de toon online, verbetert de algehele geluidskwaliteit en de software (stuurprogramma's) kunnen worden gedownload van internet. Bovendien, als je een extra geluidskaart hebt, is het veel gemakkelijker om de microfoon aan te zetten om te zingen. U hoeft alleen de stekker in de overeenkomstige ingang te steken.

Stap 2

Download een karaokeprogramma van internet. Er zijn veel sites met gerelateerde programma's. Typ gewoon Karaoke Player in het zoekvak. Installeer het programma op uw computer. Voer de instellingen in en pas deze aan voor uw computer. Meestal hebben dergelijke programma's een handig gebruikersmenu, waar alles zoveel mogelijk wordt gepland.

Stap 3

Het is beter als u ook uw gewone computerluidsprekers inruilt voor krachtigere, professionelere. Dan kun je plezier hebben met karaoke met je vrienden.

Stap 4

Voor de beste weergave op uw computer installeert u een softwaresysteemsynthesizer zoals de YAMAHA XG SoftSynthesizer S-YXG50. Geef in de instellingen van de karaokespeler deze synthesizer op als het apparaat dat karaokebestanden afspeelt.

Stap 5

Start nu uw computer opnieuw op, zoek het pictogram van het karaokeprogramma op het "bureaublad" en klik erop. Het programma start, selecteert een nummer uit de catalogus, leest de tekst van het scherm en zingt in de microfoon. Trouwens, sommige programma's voor karaokespelers bieden online zang aan.

Aanbevolen: