Hoe Het Pdf-wachtwoord Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pdf-wachtwoord Te Achterhalen?
Hoe Het Pdf-wachtwoord Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Pdf-wachtwoord Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Pdf-wachtwoord Te Achterhalen?
Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30 2024, Mei
Anonim

Het elektronische documentformaat van Adobe - PDF - is heel gebruikelijk op internet en als bedrijfsformaat. Presentaties, tijdschriften, handleidingen en diverse documenten worden in dit formaat gezet. Op PDF-bestanden kan een wachtwoord worden ingesteld.

Hoe het pdf-wachtwoord te achterhalen?
Hoe het pdf-wachtwoord te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Op verzoek van de auteur van het document kan de auteur bij het samenstellen van het bestand een wachtwoord instellen om de tekst of presentatie in het document te openen. Ook wordt het wachtwoord op geheime of betaalde documenten, statistische gegevens enz. gezet. U kunt op twee manieren aan een wachtwoord komen. De eerste manier is de officiële - om het wachtwoord van de auteur te achterhalen, indien mogelijk tegen betaling. De tweede methode is het brute-forceren van een wachtwoord als u geen contact kunt opnemen met de auteur, als u de auteur bent en u het wachtwoord bent vergeten, of in andere gevallen. Brute is een brute-force-aanval met speciale software. Het zoeken op deze manier kan lang duren, afhankelijk van de complexiteit van het wachtwoord en de snelheid van de processor van de computer.

Stap 2

Gebruik het hulpprogramma "PDF Password Remover" van de fabrikant VeryPDF om brute-force wachtwoorden te raden. Het programma verwijdert de beveiliging tegen kopiëren en demonteren, en heft ook het verbod op het wijzigen en afdrukken van een document op. Ook "PDF Password Remover" verwijdert een uniek wachtwoord voor het lezen van een PDF-document. Het programma kan in batchmodus werken, d.w.z. u kunt PDF-bestanden weergeven door ze toe te voegen aan "PDF Password Remover" en het hulpprogramma verwijdert op zijn beurt digitale beperkingen, totdat alle bestanden onbeschermd zijn.

Stap 3

Een andere vertegenwoordiger van PDF-decoderingssoftware is "Adult PDF Password Recovery". Het programma selecteert wachtwoorden om de beveiliging op te heffen voor het openen van een document en voor de daaropvolgende bewerking, afdrukken en kopiëren van gegevens. Adult PDF Password Recovery ondersteunt Acrobat 6.0 en hoger - PDF1.5, kan in batchmodus werken. Het hulpprogramma biedt ondersteuning voor Adobe Standard 40 Bit Encryption en Adobe Advanced 128 Bit Encryption, waarmee u in theorie voor bijna elk bestand een wachtwoord kunt vinden.

Aanbevolen: