Hoe Lid Te Worden Van De "Clear Sky"-factie

Inhoudsopgave:

Hoe Lid Te Worden Van De "Clear Sky"-factie
Hoe Lid Te Worden Van De "Clear Sky"-factie

Video: Hoe Lid Te Worden Van De "Clear Sky"-factie

Video: Hoe Lid Te Worden Van De
Video: S.T.A.L.K.E.R.: Lore u0026 Theories #1 - Lebedev Joined the C-Consciousness ? (Clear Sky Faction Lore) 2024, Mei
Anonim

De groep "Clear Sky" is een stalker-clan, dwz. clan van spelers S. T. A. L. K. E. R. Soms lijkt ze op een groep voormalige wetenschappers die bezig zijn met het bestuderen van artefacten, anomalieën en uitbijters. Door artefacten te verkopen, verdienen ze geld om wapens en nieuwe uitrusting te kopen.

Hoe lid te worden van een groep
Hoe lid te worden van een groep

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - het browserprogramma dat erop is geïnstalleerd;
  • - het spel "Stalker. Heldere lucht".

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar de Stalker-forumpagina https://stalker-zone.ru. Registreer je op de site om mee te doen aan de "Clear Sky". Als u al een account heeft in het ucoz-systeem, hoeft u zich niet te registreren. Zo niet, klik dan op de link "Registreren".

Stap 2

Vul alle velden gemarkeerd met een rood sterretje in. Klik op de knop "Registreren". Bevestig uw registratie door de link te volgen die naar uw mailbox wordt verzonden. Log in op het forum via het daarvoor bestemde veld op de site.

Stap 3

Volg de link https://stalker-zone.ru/forum/8-4707-1 in het forumonderwerp "Aanvragen voor deelname aan de" Clear Sky ". Voeg een nieuw bericht toe aan deze thread om lid te worden van de groep. Om dit te doen, moet je een actieve forumgebruiker en -speler zijn. Breng daarom, voordat u een applicatie toevoegt, een paar dagen op het forum door, laat uw antwoorden achter in verschillende onderwerpen die zijn gewijd aan het spel "Stalker". Dan zal de kans op deelname aan de "Clear Sky" toenemen.

Stap 4

Ga verder naar het onderwerp "Aanvragen om lid te worden van de Clear Sky-groepering". Laat een bericht achter waarin je de volgende gegevens moet invullen: je nickname (naam in het systeem); naam (echt); rang (d.w.z. je speelniveau); redenen om lid te worden van een groep (waarom je lid wilt worden van deze specifieke groep); hoe vaak u de site bezoekt (elke dag, meerdere keren per week, enz.).

Stap 5

Stuur een bericht en wacht tot de aanvraag is beoordeeld. Overspoel deze thread niet met de vragen "Hoe lang wachten?", "Wanneer wordt de aanvraag overwogen", anders wordt u verbannen. In de regel worden aanvragen om de "Clear Sky" te betreden binnen een of twee dagen verwerkt. Ten eerste word je geaccepteerd voor een proefperiode, na succesvolle afronding word je overgezet naar een permanent lidmaatschap van Clear Sky.

Stap 6

Sluit je aan bij de groepering in het spel zelf, hiervoor moet je aan het begin van het spel de locatie "Moeras" vinden, alle voorgestelde missies nemen en voltooien, dan wordt je geaccepteerd. Na het overschrijden van de grens stap je er automatisch uit.

Aanbevolen: