Hoe Lid Te Worden Van Fair Russia

Inhoudsopgave:

Hoe Lid Te Worden Van Fair Russia
Hoe Lid Te Worden Van Fair Russia

Video: Hoe Lid Te Worden Van Fair Russia

Video: Hoe Lid Te Worden Van Fair Russia
Video: Hoe lid worden van Tennisclub Eeklo 2024, Mei
Anonim

Een burger van Rusland die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, kan lid worden van de Just Russia-partij. Om dit te doen, moet u een verklaring schrijven en deze naar de regionale afdeling van de partij sturen. De behandelingstermijn van de aanvraag is bijna 2 maanden.

Hoe lid te worden van Fair Russia
Hoe lid te worden van Fair Russia

Het is nodig

aanvraag, besluit op aanvraag

instructies:

Stap 1

Schrijf een aanvraag om deel te nemen aan het feest. Vermeld daarin de achternaam, voornaam, patroniem, geboortedatum en -plaats, paspoortgegevens en adres van de hoofdverblijfplaats. Vermeld de reden voor het besluit om lid te worden van de partij. Geef instemming met het partijstatuut aan en een toezegging om zich eraan te houden.

Stap 2

Dien de aanvraag in bij het regionale partijbureau van uw vaste of hoofdverblijfplaats.

Stap 3

Nadat een positieve beslissing over toelating tot "Eerlijk Rusland" is genomen, wordt de kandidaat van de partij haar lid, wat automatisch rechtskracht geeft aan zijn rechten en plichten als partijlid.

Stap 4

De beslissing over de aanvraag om lid te worden van de partij wordt genomen door het bureau van de raad van de regionale afdeling. De termijn voor behandeling van de aanvraag is in dit geval meer dan twee maanden vanaf de datum van indiening door de aanvrager. Indien de aanvraag wordt gericht aan de Centrale Raad of het Presidium van de Centrale Raad, wordt deze termijn verlengd tot drie maanden.

Stap 5

Bij overtreding van deze voorwaarden heeft de aanvrager het recht om bij de hogere partijorganen - het Presidium van de Centrale Raad, het Politbureau of het Organiserend Bureau van het Presidium, een klacht in te dienen over het optreden van de lokale afdelingen van de partij.

Aanbevolen: