Hoe Een Foto Op Een Computer Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Op Een Computer Te Zetten
Hoe Een Foto Op Een Computer Te Zetten

Video: Hoe Een Foto Op Een Computer Te Zetten

Video: Hoe Een Foto Op Een Computer Te Zetten
Video: Samsung Galaxy S6: foto's overzetten naar pc 2024, April
Anonim

Al het werk op de computer begint vanaf het bureaublad. Besturingssystemen bieden een goede selectie van standaard stijlen en instellingen voor dit gebied, maar om uw bureaublad een originele uitstraling te geven en het ontwerp persoonlijker te maken, kunt u uw eigen foto op uw computer zetten.

Hoe een foto op een computer te zetten
Hoe een foto op een computer te zetten

instructies:

Stap 1

Scan een foto of breng deze over naar de harde schijf van uw computer vanaf digitale media. Verwerk de foto in een grafische editor, wijzig het formaat indien nodig. Om het beeld er goed uit te laten zien, zonder vervorming, controleer je de resolutie van je scherm. Klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad, selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Eigenschappen". Ga in het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Opties" en noteer de informatie in het gedeelte "Schermresolutie". Het is beter als de foto dezelfde resolutie heeft.

Stap 2

Wanneer uw foto klaar is, slaat u deze op uw harde schijf op en onthoudt u het pad naar het bestand. Roep het venster "Eigenschappen: Weergave" op de in de eerste stap beschreven manier op, of ga naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start", selecteer de taak "Bureaubladachtergrond wijzigen" of het pictogram "Beeldscherm" in de "Vormgeving en thema's". In het dialoogvenster dat wordt geopend, gaat u naar het tabblad "Bureaublad", klikt u op de knop "Bladeren" en geeft u de map op waarin u uw foto hebt opgeslagen. Selecteer het gewenste bestand, klik op de knop "Openen".

Stap 3

Boven aan het venster ziet u hoe het bureaublad eruit zal zien met de nieuwe achtergrondafbeelding. Definieer de positie op het scherm met behulp van de vervolgkeuzelijst in het gedeelte "Locatie" (midden, uitrekken, tegel). Klik op de knop Toepassen om de geselecteerde instellingen van kracht te laten worden. Sluit het eigenschappenvenster door op de knop OK of X in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster te klikken.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat uw bureaubladfoto altijd correct wordt weergegeven, moet u de positie niet wijzigen of de naam ervan wijzigen. Het systeem "onthoudt" niet de foto zelf, maar het opgegeven pad naar het bestand met een specifieke naam. Als het systeem de gewenste bestandsnaam niet vindt op het opgegeven adres, wordt het bureaublad gevuld met een effen achtergrond van de kleur die is opgegeven in de instellingen.

Aanbevolen: