Hoe De Snelheid Van Games Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Games Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Games Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Games Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Games Te Verhogen
Video: How to Speed Up Windows 10 for Gaming (really easy) 2024, Mei
Anonim

De systeemvereisten voor verschillende pc-games kunnen aanzienlijk verschillen. Elk van hen heeft een breed scala aan parameters en instellingen die de prestaties beïnvloeden. Speciale oplossingen verbeteren de snelheid van games.

Hoe de snelheid van games te verhogen
Hoe de snelheid van games te verhogen

instructies:

Stap 1

Pas spelinstellingen aan. Opties zoals anti-aliasing en instellingen voor een hogere schermresolutie kunnen ervoor zorgen dat je pc-game langzaam draait. Door deze instellingen te wijzigen in lagere instellingen, kunt u uw spelprestaties verbeteren. De configureerbare instellingen variëren sterk van game tot game en je zult ze moeten aanpassen op basis van de levensduur en specificaties van je computer. Experimenteer ermee en zoek naar de instellingen die het beste werken voor uw auto.

Stap 2

Sluit andere programma's tijdens het afspelen. Als je andere applicaties op de achtergrond hebt draaien, kan dit meer geheugen en CPU-bronnen gebruiken, waardoor het spel langzamer wordt.

Stap 3

Upgrade uw RAM-geheugen. Onvoldoende RAM kan leiden tot een sterke vertraging van computerspellen. RAM is waarschijnlijk de goedkoopste manier om de snelheid te verbeteren, niet alleen in pc-games, maar ook in andere toepassingen en systeemprocessen. Om te werken met computerspellen die veel resources vragen, is het raadzaam om 1 tot 2 GB RAM te installeren.

Stap 4

Installeer een nieuwe grafische kaart. Nieuwe grafische chips kunnen de spelprestaties drastisch verbeteren. Videokaarten bevatten zowel hun eigen geheugen als GPU's (grafische verwerkingseenheden). Zorg ervoor dat u controleert welke poorten beschikbaar zijn op uw moederbord om een grafische kaart te krijgen die zonder problemen kan worden geïnstalleerd.

Stap 5

Vervang uw processor. Een snellere processor verbetert de prestaties van uw computer. Maar hiervoor kan de aankoop en installatie van een nieuw moederbord nodig zijn. Oudere moederborden zijn vaak niet geschikt voor de nieuwste processors.

Aanbevolen: