Hoe Een Spel Met De Mdf-extensie Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Met De Mdf-extensie Te Installeren
Hoe Een Spel Met De Mdf-extensie Te Installeren

Video: Hoe Een Spel Met De Mdf-extensie Te Installeren

Video: Hoe Een Spel Met De Mdf-extensie Te Installeren
Video: The Easiest Fastest and Most Accurate Way To Install Any Drawer Slides In 2min or Less | Woodworking 2024, Mei
Anonim

De meeste pc-gebruikers die graag op hun gemak de volgende "shooter" spelen, zijn gewend om schijfkopieën te maken met de mdf-extensie. Met behulp van een image kunt u het leven van een gekochte schijf redden, maar u moet speciale programma's gebruiken om images te koppelen.

Hoe een spel met de mdf-extensie te installeren
Hoe een spel met de mdf-extensie te installeren

Noodzakelijk

Alcohol 120%-software

instructies:

Stap 1

Open bestand met de extensie mdf, d.w.z. je kunt het op een virtueel apparaat koppelen met behulp van het Alcohol 120%-programma. Nadat u dit programma hebt geïnstalleerd, moet u een virtuele schijf maken (bestaat alleen in het besturingssysteem). Om dit te doen, moet u het programma uitvoeren en het aantal schijven (schijven) instellen.

Stap 2

Aan de linkerkant van het programma-instellingenvenster vindt u het gedeelte "Virtuele schijf", aan de rechterkant verschijnen instellingen, waaronder u de vervolgkeuzelijst moet vervangen van de waarde "0" naar "1". Meestal wordt slechts één virtuele schijf gebruikt.

Stap 3

Vervolgens moet u het programma gebruiken om de schijfkopieën op de harde schijf te vinden. Klik in het hoofdvenster van het programma op de link "Zoeken naar afbeeldingen". Selecteer in het geopende venster de zoeklocatie, dit kan in de vervolgkeuzelijst door de directory, schijfpartitie of "Deze computer" op te geven. Klik op de knop Zoeken.

Stap 4

Nadat u de zoekactie heeft uitgevoerd, ziet u een of meerdere bestanden in het rechterdeel van het programmavenster, selecteer ze door op de toetsencombinatie Ctrl + A te drukken Klik met de rechtermuisknop op de bestanden en selecteer de contextmenuregel "Geselecteerde bestanden toevoegen".

Stap 5

Dubbelklik op de naam van de gamedisk in het hoofdvenster om de afbeelding te koppelen. Nu kun je beginnen met het installeren van het spel, de procedure zelf is niet anders dan een vergelijkbare bewerking van een cd / dvd-schijf.

Stap 6

Volg na het starten van het installatieprogramma strikt de aanwijzingen van de installatiewizard. In bijna alle vensters zal het nodig zijn om op de knop Volgende of Volgende te drukken. Om de map waarin de spelbestanden zich bevinden in het bijbehorende venster te wijzigen, klikt u op de knop "Bladeren", geeft u een ander pad op en drukt u op Enter.

Stap 7

In het laatste venster raadt de installatiewizard aan om het vakje naast "Uitvoeren nadat de installatie is voltooid" aan te vinken. Activeer deze optie als je het spel direct wilt starten.

Aanbevolen: