Een Spel Installeren Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Spel Installeren Met Nero
Een Spel Installeren Met Nero

Video: Een Spel Installeren Met Nero

Video: Een Spel Installeren Met Nero
Video: Nero Game - Srilanka's Nero Game Play And Gaming Review in Sinhala || @Arimac Digital 2024, April
Anonim

Een van de voordelen van het Nero Burning Rom-softwarepakket is de virtuele schijffunctie. Het heet Nero Image Drive en creëert een ander station in het systeem. Dat wil zeggen, u kunt schijfimages maken, ook die met games. Hiermee kunt u games installeren vanaf afbeeldingen die op een virtuele schijf zijn gemount.

Een spel installeren met Nero
Een spel installeren met Nero

instructies:

Stap 1

Nero Image Drive werkt met schijfkopiebestanden in zijn eigen *.nrg-indeling en met de *.iso-extensie. Dat wil zeggen, de bestanden moeten door dit programma zijn gemaakt of standaard *.iso-bestanden zijn. Dit hulpprogramma kan geen afbeeldingen van andere formaten aan. Strikt genomen heeft Nero's ingebouwde emulatiesoftware voor brander en schijf weinig voordelen ten opzichte van propriëtaire oplossingen. Maar in gevallen waarin het softwarepakket van Nero al is betaald, is het zinvol om de virtuele schijf te gebruiken.

Stap 2

Om Image Drive in Windows XP te activeren, opent u het Configuratiescherm. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik op het pictogram met het label Image Drive. Er wordt een instellingenvenster geopend waarin u het vakje "Beelden bij opstarten" aanvinkt en ook het vakje "Station toestaan" onder de optie "Eerste schijf" aanvinkt. Klik op de knop Toepassen en wacht ongeveer een minuut. Klik daarna op "OK" en start uw computer opnieuw op zodat een nieuwe virtuele schijf in het systeem verschijnt.

Stap 3

Gebruikers van Windows 7 en Windows Vista moeten Nero StartSmart starten om Image Drive te activeren. Ga dan naar het tabblad "Add-ons" en klik op de knop "Mount disk image". Er verschijnt een instellingenvenster, hetzelfde als in de vorige stap - vink de vakjes in dezelfde items aan en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, opent u Deze computer om er zeker van te zijn dat er nog een schijven is dan voorheen.

Stap 5

Start Nero StartSmart, ga naar het nieuwe tabblad "Virtual Drive / Image Drive", selecteer de knop "Image openen" en selecteer het bestand met de afbeelding van de game die u wilt installeren. Meestal verschijnt na een paar seconden het auto-installatievenster van de game. Zo niet, open dan je virtuele schijf via "Deze computer" en start de installatie van het gewenste spel.

Aanbevolen: