Waar Vind Je Een Draak In Minecraft

Inhoudsopgave:

Waar Vind Je Een Draak In Minecraft
Waar Vind Je Een Draak In Minecraft

Video: Waar Vind Je Een Draak In Minecraft

Video: Waar Vind Je Een Draak In Minecraft
Video: DE ENDERDRAGON VERSLAAN u0026 ELYTRA'S ZOEKEN! | Minecraft 1.14 Survival [#15] 2024, Mei
Anonim

Er is maar één draak in Minecraft. Hij woont in de End-dimensie en is een unieke baas. Omgaan met hem is al moeilijk genoeg, maar hem doden is een formele manier om het spel te beëindigen.

Waar vind je een draak in minecraft
Waar vind je een draak in minecraft

Hoe kom je bij de draak?

De Enderdraak is een zeer grote, koolzwarte draak met felpaarse ogen. Hij woont in de dimensie van het Einde, waar je door het portaal in het fort kunt komen.

Het ondergrondse fort is een complexe structuur gemaakt van verschillende soorten stenen bakstenen. Het is een enorme ruimte met meerdere verdiepingen met wenteltrappen en hellingen. In een van de kamers van het fort bevindt zich een vervallen portaal van het einde, dat moet worden gerepareerd door het vereiste aantal ogen van het einde in de vernietigde cellen te plaatsen.

Trouwens, het fort zelf is te vinden met behulp van het Oog van het Einde. Om dit te doen, moet je het in je hand nemen en op de rechtermuisknop drukken. Daarna vliegt de Eye of the End drie seconden in de richting van het dichtstbijzijnde fort en zendt paarse vonken uit. Na drie seconden zal het op de grond vallen, vanwaar het kan worden opgepakt, of verdwijnen (dit gebeurt in twintig procent van de gevallen).

Het Oog van de Ender kan worden gemaakt door de Parels van de Ender te mengen met Vuurpoeder in het inventarisvenster of op de werkbank. Ender Pearls worden gedropt door Endermen te doden, en Fire Powder wordt verkregen van Fire Rods, die kan worden verkregen door Ifrit in de Nether te doden.

Gevechtstactieken

Nadat je door het portaal in het fort bent gegaan, bevind je je in de dimensie van het einde en kun je niet terugkeren totdat je de draak van het einde hebt gedood, omdat het omgekeerde portaal pas na zijn dood verschijnt. Om de draak te verslaan, heb je ijzer nodig, of beter diamanten harnas (het beste van alles betoverd), een goed zwaard en een boog met verschillende stapels (stapels van vierenzestig) pijlen.

De juiste tactiek tijdens het gevecht met de Ender Dragon is om de Ender Crystals te vernietigen, die zich op de toppen van de zwarte obsidiaan pilaren bevinden. Het feit is dat de draak geneest door er langs te vliegen, dit gaat gepaard met de bijbehorende animatie - het kristal en de draak zijn verbonden door een sprankelend witte lijn. Het vernietigen van het kristal tijdens genezing zal veel schade toebrengen aan de Ender Dragon. Kristallen kunnen worden vernietigd met pijlen of sneeuwballen, het is voldoende om ze te raken.

Houd er rekening mee dat de draak absoluut alle blokken vernietigt, en het gaat gemakkelijk door obsidiaan en stenen van het einde, dus het is nutteloos om je ertegen te verdedigen met muren van blokken. Het is beter om snel in de ruimte te bewegen en de draak met een boog neer te schieten. Een succesvolle drakenaanval kan de speler in de leegte slaan, met onmiddellijke dood tot gevolg.

De Enderdraak explodeert in stralen van helder paars licht bij de dood. Dan verschijnt er een achterportaal naar de gewone wereld. Bij het passeren ziet de speler de credits. En in het begin zijn ze een filosofisch gesprek. Na het einde van de credits keert de speler terug naar het punt waar hij het spel begon. Je kunt weer bij de Edge komen, maar de draak zal er niet meer zijn.

Aanbevolen: