Hoe Maak Je Een Draak In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Draak In Minecraft
Hoe Maak Je Een Draak In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Draak In Minecraft

Video: How to summon the ender dragon on Minecraft 2022, December
Anonim

Minecraft heeft een eindwereld, die toegankelijk is via een portaal. Het moest ooit het einde van het spel zijn, en daarom woont een baas aan de rand van de wereld - een enorme draak. En als je hem doodt en een ei krijgt, dan kun je je eigen kleine draak maken in Minecraft.

Hoe maak je een draak in Minecraft
Hoe maak je een draak in Minecraft

Hoe een draak te verslaan in Minecraft

Om bij de draak te komen, moet je eerst een portaal naar de rand maken. Om een ​​draak in het Einde te vinden, moet je verschillende Enders doden om hun oog te krijgen. Als je hem gooit, vliegt hij de goede kant op.

Om de draak van de rand te bestrijden, moet je goed voorbereid zijn. Om dit te doen, moet je een sterk pantser maken, een diamanten zwaard, pijl en boog maken en brouwen, en ook voedsel inslaan.

Om een ​​draak in Minecraft te verslaan, moet je eerst de bronnen vernietigen die zijn gezondheid herstellen. Om dit te doen, moet je de pilaren vernietigen waarop ze zich bevinden. Wanneer de draak zijn gezondheid niet kan herstellen, zal het vrij gemakkelijk zijn om hem te doden door hem met pijlen te raken.

Als het je lukt om de draak te doden, ontvang je een grote hoeveelheid ervaring en open je een portaal waardoor je naar huis kunt terugkeren. En het belangrijkste is dat je in Minecraft een ei vindt waarvan je een draak kunt maken.

Een draak laten groeien in Minecraft

Je kunt een draak krijgen door een ei verkregen in de wereld van Enders op een warme plaats te leggen. Hoe warmer het is, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. Om de temperatuur rond het ei te verhogen, kun je het met lava bedekken. Je moet de groei van de draak activeren door met de rechtermuisknop op het ei te klikken.

Hoe je je draak kunt trainen in Minecraft

De uitgekomen draak moet worden gevoed met verse vis, die met een hengel in elk water kan worden gevangen.

De kleine draak zal constant achter je aan rennen en je beschermen tegen vijanden.

Om je draak te trainen, moet je een speciale Dragon Mount-mod op Minecraft installeren. Nadat je het hebt geïnstalleerd, kun je het dier commando's geven en het met botten behandelen.

Als de draak groter wordt, is het mogelijk om er een berijdbare draak van te maken. Om dit te doen, moet je een zadel maken en het op een vuurspuwend dier plaatsen.

Sommige spelers beweren dat het maken van een draak in Minecraft gemakkelijker kan zijn - om op te roepen met de hulp van een speciaal team. In de praktijk zullen echter alleen servereigenaren dit kunnen doen.

Populair per onderwerp