Een Computer Aansluiten Via Een Cel

Inhoudsopgave:

Een Computer Aansluiten Via Een Cel
Een Computer Aansluiten Via Een Cel

Video: Een Computer Aansluiten Via Een Cel

Video: Een Computer Aansluiten Via Een Cel
Video: IP camera op een pc aansluiten 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan om mobiele telefoons te gebruiken om vanaf een computer of laptop toegang tot internet te krijgen. Dit apparaat kan moderne USB-modems vervangen, hoewel het niet zo handig in gebruik is.

Een computer aansluiten via een cel
Een computer aansluiten via een cel

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - PC-pak.

instructies:

Stap 1

Controleer eerst of uw mobiele telefoon modemfuncties ondersteunt. Bestudeer hiervoor de gebruikershandleiding van de mobiele telefoon of raadpleeg de informatie hierover op de officiële website van de fabrikant. Selecteer nu het programma waarmee u uw computer met uw telefoon gaat synchroniseren.

Stap 2

In de meeste gevallen worden deze hulpprogramma's Firm Name PC Suit of PC Studio genoemd. Neem als voorbeeld Nokia PC Suit (voor mobiele telefoons van Nokia). Download en installeer deze applicatie op uw laptop of computer.

Stap 3

Sluit de kabel aan op uw mobiele telefoon en de USB-poort van de geselecteerde computer. Schakel beide apparaten in. Start het PC Suit-programma.

Stap 4

Open het menu "Verbindingen beheren" en ga naar "Internetverbinding". Configureer in dit menu de vereiste parameters, die alleen afhankelijk zijn van uw operator.

Stap 5

Zorg ervoor dat u het toegangspunt (server), gebruikersnaam en wachtwoord opgeeft. Sla de instellingen op en klik op de knop "Verbinden". Wacht tot de verbinding met de server van de operator tot stand is gebracht.

Stap 6

Configureer nu uw computerinstellingen. Aangezien mobiel internet vrij duur is, schakelt u updates van het Windows-besturingssysteem uit. Zorg ervoor dat u downloadmanagers zoals uTorrent uitschakelt. Anders laat de snelheid van internettoegang te wensen over en stroomt het verkeer in een razend tempo weg.

Stap 7

Configureer uw webbrowser. In deze gevallen is het raadzaam om een programma te installeren waarmee u mobiele java-toepassingen op uw computer kunt uitvoeren. Selecteer een dergelijk hulpprogramma en installeer het.

Stap 8

Download nu Opera Mini, dat is ontworpen om vanaf je mobiele telefoon te draaien. Open het gedownloade hulpprogramma met het vooraf geïnstalleerde programma. Hiermee kunt u de maximale snelheid van het laden van pagina's bereiken en uw internetverkeer aanzienlijk besparen.

Aanbevolen: