Hoe Crack Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Crack Te Gebruiken?
Hoe Crack Te Gebruiken?

Video: Hoe Crack Te Gebruiken?

Video: Hoe Crack Te Gebruiken?
Video: 👣ПЕДИКЮР Пошагово. ТРЕЩИНЫ НА ПЯТКАХ. Классический педикюр ДОМА. DIY Pedicure at Home.DEEP FOOT CORN 2024, Mei
Anonim

Niet elke gebruiker kan bogen op een uitstekende kennis van het Engels. En het is niet zo eng als je een shooter in een onbekende taal moet spelen - maar het is absoluut onmogelijk om een zoektocht of RPG te voltooien zonder in de lijnen van de personages te duiken. In dergelijke gevallen komt een scheur te hulp.

Hoe crack te gebruiken?
Hoe crack te gebruiken?

instructies:

Stap 1

Bepaal de versie waarop de crack moet worden geïnstalleerd. Dit is erg belangrijk, omdat het verkeerd ingesteld is, het niet alleen met fouten werkt, maar de gegevens van het spel zo volledig kan beschadigen dat het niet meer werkt. De officiële binnenlandse lokalisatie blijft echter gespaard van dit probleem, indien aanwezig - het kan op bijna elke versie van het spel worden geïnstalleerd.

Stap 2

Maak een back-up van uw bestanden. Het installeren van een crack is in de regel een onomkeerbaar proces, dus als je niet van tevoren voor de back-up hebt gezorgd, is de enige manier om de prestaties van het spel te herstellen, het volledig opnieuw te installeren. Traceer zorgvuldig welke bestanden verantwoordelijk zijn voor de speltaal en kopieer ze naar een aparte map. Zelfs als alles op het eerste gezicht correct werkt, haast u dan niet om de back-up te verwijderen, want het is mogelijk dat de fout wordt onthuld tijdens het passeren van de laatste niveaus.

Stap 3

Zoek naar Russification met het installatieprogramma. De aanwezigheid van een goed ontworpen installatieprogramma kan tot op zekere hoogte de prestatie van de vertaling garanderen, dus probeer geen dubieuze archieven te downloaden, maar hele software. De tekst in het spel is zelden groter dan enkele megabytes, en je hoeft geen extra bestanden te downloaden behalve de.exe zelf. Bovendien zal een dergelijke installatie de minste inspanning van u vergen - open gewoon het bestand en geef het pad op waar het product is geïnstalleerd.

Stap 4

Het "handmatig" installeren van de crack gebeurt door de bestanden te vervangen. De gebruiker downloadt een archief van het.rar-formaat, waarin zich documenten bevinden die lijken op bepaalde onderdelen van het spel. Uw doel is om oude bestanden te vervangen door nieuwe. Zoek binnenin naar een bestand met de naam readme, het zou instructies moeten bevatten over waar het archief moet worden uitgepakt. Als er geen is, zoek dan zelf naar bestanden met vergelijkbare namen in de map.

Aanbevolen: