Hoe Haar Te Verlengen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Haar Te Verlengen In Photoshop
Hoe Haar Te Verlengen In Photoshop

Video: Hoe Haar Te Verlengen In Photoshop

Video: Hoe Haar Te Verlengen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

Haar is het moeilijkst te wijzigen in grafische editors. Met een eenvoudige methode is het in veel gevallen echter mogelijk om het haar te verlengen in Adobe Photoshop.

Hoe haar te verlengen in Photoshop
Hoe haar te verlengen in Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding (Ctrl + O).

Stap 2

Gebruik de Lasso Tool (L) om het deel van het haar te selecteren dat u langer wilt maken. Kopieer vervolgens de selectie (Ctrl + J). Kies in het menu Bewerken de optie Vrije transformatie. Rond het fragment verschijnt een dun kader met markeringen. Trek aan een ervan en strek je haar uit tot de gewenste lengte. Vernauw tegelijkertijd het fragment iets - dit maakt het resultaat realistischer.

Stap 3

Selecteer in het menu Bewerken de optie Transformeren en vervolgens Warp. Deze keer wordt een dun gaas met markeringen op het fragment gelegd. Als u op de knooppunten van het raster sleept, wordt het fragment vervormd. Vervorm het fragment indien nodig, let allereerst op hoe realistisch het resultaat is. Onder invloed van de zwaartekracht moet het haar recht en vrij vallen. Je kunt ze een beetje "zwaaien". Druk op Enter om de wijzigingen te accepteren.

Stap 4

Op de kruising van het gewijzigde fragment en het oorspronkelijke beeld ontstaat een zeer opvallende scherpe overgang. Om er vanaf te komen, gebruikt u een vrij groot gumgereedschap met zachte randen en druk en dekking van niet meer dan 20 procent. Werk met dit gereedschap door de naad totdat deze onzichtbaar wordt.

Stap 5

De laatste stap is het toevoegen van een schaduw. Als je dat niet doet, ziet je haar er onnatuurlijk uit. Maak een laag onder de huidige. Open hiervoor het lagenpaneel met de F7-toets, selecteer de allereerste laag met de muis en druk op de combinatie - Ctrl + J. Gebruik vervolgens het gereedschap Pipet om de schaduwkleur van de foto te schilderen en gebruik een penseel met zachte randen met een dekking van ongeveer 60 procent om de haarschaduw te schilderen.

Aanbevolen: