Hoe Een Koptelefoon Te Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koptelefoon Te Verlengen
Hoe Een Koptelefoon Te Verlengen

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Verlengen

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Verlengen
Video: (OLD VERSION) How to Raise your Bike Handlebars - Stem Extender Install - EASY! 2024, April
Anonim

Het is misschien niet in alle gevallen mogelijk om de koptelefoon te verlengen, omdat bij kabels van een bepaalde lengte de signaalsterkte verloren gaat. Let ook speciaal op de kwaliteit van de draden.

Hoe een hoofdtelefoon te verlengen?
Hoe een hoofdtelefoon te verlengen?

Het is nodig

  • - verlengsnoer;
  • - isolatieband;
  • - mes;
  • - tester.

instructies:

Stap 1

Zoek een kabel die vergelijkbaar is met de kabel die wordt gebruikt voor uw hoofdtelefoonmodel. Je kunt het kopen bij radioverkooppunten in je stad. U kunt ook een draad van een andere hoofdtelefoon gebruiken.

Stap 2

Besteed speciale aandacht aan de dikte en kwaliteit van de draden, omdat dit hun levensduur en de kwaliteit van het verzonden signaal zal beïnvloeden. Koop geen draden die sporen van mechanische belasting, kabelbreuken, enzovoort vertonen.

Stap 3

Bereken de weerstand die relevant is voor uw koptelefoon na het vergroten van de draad met behulp van de volgende formule: R = (P * l) / S. Op basis van de verkregen resultaten kunnen we zeggen dat als de lengte met 2-2,5 meter wordt vergroot, er geen significant verlies aan geluidskwaliteit zal zijn. U kunt de tester ook gebruiken voor on-the-fly metingen.

Stap 4

Knip de koptelefoondraad af op een afstand van 10-15 centimeter van de stekker. Strip de draden, doe hetzelfde met het verlengsnoer. Verbind ze zodat ze elkaar zoveel mogelijk raken en wind het stuk draad vervolgens terug met isolatietape. Doe hetzelfde voor het andere uiteinde van de draad.

Stap 5

Gebruik speciale kabels met aan de ene kant een jack-aansluiting en aan de andere kant een bijbehorende stekker om de koptelefoon langer te maken. Het is ook niet de moeite waard om hier een lange draad te kopen.

Stap 6

Als u een verslechtering van het verzonden signaal opmerkt, verkort u de draad, nadat u deze eerder met een tester hebt gemeten. De beste optie is altijd om verlengsnoeren met kant-en-klare connectoren te kopen of gewoon een nieuwe koptelefoon met een lange kabel. Als u een kabel moet gebruiken die langer is dan 3 meter, kan het signaal verloren gaan. Controleer in dit geval of het afspeelapparaat een hoofdtelefoonversterkingsfunctie heeft.

Aanbevolen: