Hoe Russisch Te Kiezen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Te Kiezen In Photoshop
Hoe Russisch Te Kiezen In Photoshop

Video: Hoe Russisch Te Kiezen In Photoshop

Video: Hoe Russisch Te Kiezen In Photoshop
Video: How to change language in Adobe PhotoShop to English 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is een van de meest populaire grafische tools. Het programma heeft uitgebreide functionaliteit en voor het comfortabele en effectieve gebruik is het raadzaam een geschikte versie van het taalpakket te installeren. Aangezien de standaardversie van het programma in het Engels is geïnstalleerd, wordt het gebruik van sommige functies mogelijk niet volledig begrepen.

Hoe Russisch te kiezen in Photoshop
Hoe Russisch te kiezen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Om de Engelse taal van de interface in Russisch te veranderen, kunt u de programma-instellingen gebruiken. Ga in het reactorvenster naar Bewerken - Voorkeuren - Interface. Selecteer in de vervolgkeuzelijst UI-taal Russisch en klik op OK. Start het programma vervolgens opnieuw om de wijzigingen toe te passen.

Stap 2

Als u de Russische taal niet kunt vinden in de vervolgkeuzelijst met instellingen, moet u een speciaal pakket voor lokalisatie installeren. Download het vereiste vertaalpakket van internet.

Stap 3

Nadat u het taalpakket hebt gedownload, installeert u het door het resulterende uitvoerbare bestand op uw computer uit te voeren. Geef in het programmavenster voor het uitpakken het pad op naar uw Photoshop, dat zich meestal op de C-schijf in de map Program Files - Adobe bevindt.

Stap 4

Voltooi de installatieprocedure en voer het programma uit. Als de installatie is gelukt, worden alle interface-elementen in het Russisch vertaald. Als de taal van de grafische editor niet is gewijzigd, hebt u waarschijnlijk het verkeerde pad naar de Adobe Photoshop-map opgegeven. Voer het installatiehulpprogramma opnieuw uit en controleer het pad dat u voor uw programma hebt opgegeven opnieuw en herhaal de Russification-procedure.

Stap 5

Als u geen lokalisatiepakket voor uw versie van Photoshop kunt vinden, probeer dan een nieuwere versie van het programma te downloaden. Photoshop CS6 heeft bijvoorbeeld vaak Russisch ingebouwd in de interface.

Stap 6

Download lokalisatiebestanden voor het programma alleen voor de versie die u gebruikt. Photoshop CS4 moet bijvoorbeeld het juiste pakket voor dat specifieke CS4-programma hebben geïnstalleerd. Een pakket met de naam CS3 of CS5 zal niet werken.

Aanbevolen: