Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch Adobe Photoshop Cs3

Inhoudsopgave:

Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch Adobe Photoshop Cs3
Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch Adobe Photoshop Cs3

Video: Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch Adobe Photoshop Cs3

Video: Hoe Te Vertalen Naar Het Russisch Adobe Photoshop Cs3
Video: CS3 Augen Färben ( leichte Art) 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat gebruikers, die het Adobe Photoshop CS3-programma hebben gekocht, de Russische taal niet kunnen vinden in de instellingen. In feite is er geen officiële Russische versie, behalve voor amateurvertalingen.

Hoe te vertalen naar het Russisch Adobe Photoshop cs3
Hoe te vertalen naar het Russisch Adobe Photoshop cs3

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Start uw browser, voer het volgende adres in de adresbalk in: www.basmanov.photoshopsecrets.ru/perevod-komand-programmy-photoshop-s-anglijjskogo-na-russkijj-yazyk/. Deze pagina bevat vertalingen van functies en taken van Adobe Photoshop cs3. Het is ook handig omdat het je helpt bij het leren.

Stap 2

Als u de Russische menutaal in de instellingen wilt instellen, voert u hiervoor in de zoekbalk van de browser "Russifier voor Adobe Photoshop cs3" in. Download het bestand via een van de aangeboden links, controleer het op virussen. Het is het beste om dergelijke bestanden te downloaden van die bronnen waar er minder advertenties zijn en waar echte beoordelingen zijn van gebruikers die het programma voor u hebben gebruikt.

Stap 3

Als u het.exe-bestand hebt gedownload, dubbelklikt u erop en volgt u de instructies van de installatiemenu-items en gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het programma. Nadat de automatische conversies zijn gemaakt, heeft uw versie van Adobe Photoshop cs3 de Russische menutaal.

Stap 4

Als u het taalbestand hebt gedownload, kopieert u het met behulp van het rechtsklikmenu en plakt u het in de bijbehorende instellingenmap in Adobe Photoshop, die zich op uw lokale schijf in de map Program Files bevindt.

Stap 5

Leer de namen van de commando's van het programma, aangezien dit de meest correcte optie is om de taalbarrière in deze toepassing te overwinnen. Alle Russische versies van Adobe Photoshop bevatten onnauwkeurige vertalingen van commando's in het Russisch, bovendien vereisen ze veel systeembronnen, wat vaak niet genoeg is bij het verwerken van foto's. Ook is het gebruik van gehackte programma's illegaal.

Stap 6

Start uw browser, voer het volgende adres in de adresbalk in: www.basmanov.photoshopsecrets.ru/perevod-komand-programmy-photoshop-s-anglijjskogo-na-russkijj-yazyk/. Deze pagina bevat vertalingen van functies en taken van Adobe Photoshop cs3. Gebruik het als een woordenboek om met de applicatie te werken. Het is ook handig omdat het u helpt om de basismenu-items sneller te leren. Uw versie van Photoshop kan enkele opdrachten bevatten die niet op deze pagina worden vermeld.

Aanbevolen: