Hoe Windows Te Repareren Als Het Niet Wil Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Repareren Als Het Niet Wil Opstarten
Hoe Windows Te Repareren Als Het Niet Wil Opstarten

Video: Hoe Windows Te Repareren Als Het Niet Wil Opstarten

Video: Hoe Windows Te Repareren Als Het Niet Wil Opstarten
Video: Windows 10 blijft de lusherstelfunctie opnieuw opstarten 2024, Mei
Anonim

Raak niet in paniek als Windows niet wil opstarten, want het kan worden hersteld. Er zijn veel programma's waarmee het herstel van het besturingssysteem geen probleem is.

Hoe Windows te repareren als het niet wil opstarten
Hoe Windows te repareren als het niet wil opstarten

Noodzakelijk

Persoonlijke computer; - schijf voor het installeren van het besturingssysteem

instructies:

Stap 1

U kunt Windows herstellen met Systeemherstel. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start", selecteert u het gedeelte "Alle programma's". Ga vervolgens naar het gedeelte "Standaard", waar u het gedeelte "Systeem" vindt met "Systeemherstel". Met dit onderdeel breng je het besturingssysteem terug naar het punt waarop het crashte. Systeemherstel is handig omdat u het besturingssysteem niet opnieuw kunt installeren, omdat het standaard het register, systeemdatabases en lokale profielen naar het herstelarchief kopieert. Om Systeemherstel te laten werken, moet u 200 MB vrije schijfruimte vrijmaken waarop alle gegevens worden opgeslagen.

Stap 2

Als het besturingssysteem echter niet wordt geladen en Systeemherstel niet beschikbaar is, drukt u op de toets wanneer Windows begint te laden. Selecteer daarna in het "Menu" het item "Laatst bekende goede configuratie" en druk nogmaals op de toets.

Stap 3

Wijzig indien nodig het interval voor het maken van punten naar eigen goeddunken. Systeemherstel zorgt voor het automatisch aanmaken van herstelpunten, op het moment dat bijvoorbeeld een nieuwe applicatie wordt geïnstalleerd, betekent dit dat er een soort gebeurtenis wordt geïmpliceerd.

Stap 4

U kunt het besturingssysteem ook herstellen met behulp van de "Recovery Console", waarvan de interface de opdrachtregel is. Gebruik deze methode als Windows niet kan opstarten in de beveiligde modus.

Aanbevolen: