Hoe Photoshop Over Te Schakelen Naar Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Over Te Schakelen Naar Russisch
Hoe Photoshop Over Te Schakelen Naar Russisch

Video: Hoe Photoshop Over Te Schakelen Naar Russisch

Video: Hoe Photoshop Over Te Schakelen Naar Russisch
Video: How to Create a Professional Business Card in Photoshop CC 2024, Mei
Anonim

Aanvankelijk heeft het Adobe Photoshop-programma geen Russische interfacetaal. Gezien ook het feit dat het werken met dit programma speciale vaardigheden in grafische editors van de gebruiker vereist, zal het menu in het Engels niet voor alle beginners duidelijk zijn.

Hoe u van Photoshop naar het Russisch kunt overschakelen
Hoe u van Photoshop naar het Russisch kunt overschakelen

Noodzakelijk

een crack-programma of een distributiekit voor Adobe Photoshop in het Russisch

instructies:

Stap 1

Open het Adobe Photoshop-programma en zorg ervoor dat er geen Russische taal in de instellingen van uw versie van het programma staat. In dit geval heb je twee keuzes - download en installeer het programma dat de Russische interface ondersteunt in de instellingen, of download de crack - in dit geval is herinstallatie niet vereist. De tweede methode is veel handiger en sneller dan de eerste, maar de vertaling is in de meeste gevallen van slechte kwaliteit. Bovendien werken de programma's waarop de Russifier is geïnstalleerd langzamer dan die waarin de Russische taal in het systeem is geïntegreerd. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat het programma na het installeren van het lokalisatieprogramma instabiel kan zijn, dus het is het beste om degene te kiezen met de meest positieve feedback van gebruikers om te downloaden.

Stap 2

Voer de crack en uw versie van het Adobe Photoshop-programma in de zoekbalk in uw browser in, bekijk de resultaten en selecteer degene die bij u past tussen de bestanden. Download het, pak het uit en voer het programma uit. Nadat de benodigde bestanden zijn geïnstalleerd, kunt u Photoshop gebruiken.

Stap 3

Houd er rekening mee dat er heel vaak zelfuitpakkende archieven-Russifiers zijn, waarvoor sms-berichten moeten worden verzonden om de bewerking voort te zetten. Doe dit in geen geval, verwijder dit bestand en download een nieuw programma.

Stap 4

Als u besluit om de installatie van een nieuwe versie van Adobe Photoshop, die een Russische interface heeft, te gebruiken, download dan de programmadistributiekit van internet, verwijder de kopie van deze editor die op uw computer is geïnstalleerd, wis de Adobe Photoshop-map in de Adobe-map in Programmabestanden.

Stap 5

Installeer een nieuwe kopie van het programma. Wanneer je het voor het eerst start, heb je al toegang tot de Russische interface met een goede vertaling. Houd er rekening mee dat u uw licentiesleutel en activeringssleutel moet invoeren om verder te kunnen werken in Adobe Photoshop.

Aanbevolen: